POZNÁMKA:

Pokud se po konzumaci ranního citronového lektvaru cítíte špatně nebo máte ztuhlost na hrudi, vystřihněte Braggův surový jablečný ocet. K této reakci by mohlo dojít vypuštěním choroboplodných zárodků mezi nežádoucími toxiny. Neustále konzumujte citronový elixír, vynechejte Braggův, minimálně 3 dny a poté se pokuste znovu zavést nebo použít pouze 1/2 čajové lžičky jablečného octa. Pokud reakce pokračují i ​​po opětovném zavedení, pijte nepřetržitě pouze citrónovou vodu.

Neuvěřitelné výhody ranního citronového elixíru !!!

Pokud začnete svůj den s ranním citronovým elixírem, vaše fyzické tělo bude určitě reagovat zvýšením vašich trávicích enzymů a podporou trávení.

Vaše játra vypustí toxiny. Vyplaví tělesný tuk. (Skvělý!!).

  • A určitě získáte zdravou a vyváženou dávku vitaminu C, draslíku mezi minerály.
  • Rovněž řídí vaši váhu.
  • Váš krevní cukr se začne řídit.
  • Vaše fyzické tělo jistě změní pH, aby se stalo zásaditějším.
  • Kyselost obvykle přichází s podrážděním.
  • Poté, co to uděláte několik dní, začnete si všimnout masivního nárůstu množství spuštěného hlenu.
  • Pokud nafouknutí bylo známkou a příznakem, je třeba to snížit a také umožnit vašemu žaludku rozbít jídlo.

Existuje mnoho úžasných produktů, které můžete použít při jídle k podpoře organických funkcí vašeho těla. Vím, že „detoxikace“ se v poslední době zdá být živým slovem, nicméně vás informujeme, že musíte, pokud máte v úmyslu zlepšit své zdraví a wellness! Můžete přidat úžasné věci, které zesilují a zvyšují výhody detoxikace. Denně užívám mezi probiotiky trávicí enzym USANA! Páni, jaký rozdíl!

Cítíte, jak se vaše jídlo správně vstřebává do vašeho těla. Je tento příspěvek váš zapálený, pokud jde o provádění mnohem zdravějších úprav a používání jídla jako léků? Může být velmi snadné detoxikovat své tělo, když máte vhodného trenéra, který vám s ním pomůže. Tam jsme vstoupili!

Přejeme si, aby vám bylo zdraví a vyvážení velmi snadné! Určitě se budeme navzájem přesně zabývat tím, co jste v minulosti skutečně provedli, a také použijeme vaše nové změny.

Prosím komentujte níže v sekci komentáře! Jaké příznaky prožíváte, že opravdu cítíte, že mohou ukázat, že potřebujete detoxikaci? 

Zdroj:curejoy.com