2. Plochá noha

Pokud jsou váš palec a ostatní prsty stejně vysoké, pak máte čtvercovou nohu nebo také známou jako selská noha.

Pokud máte čtvercovou osobnost, jste praktičtí, přízemní a spolehliví. Jste také velmi pracovitý a máte silný smysl pro zodpovědnost. Jste dobří v promýšlení problémů a hledání řešení. Jste také velmi dobří v řízení svého času a zdrojů. Jste velmi spolehlivý a důvěryhodný. Jste také spravedliví a spravedliví. Věříte v dodržení svých slibů a plnění svých závazků.

Jste docela chytrý a extrovertní, což vám pomáhá rychle budovat vztahy. Jste vždy připraveni pomáhat druhým. Můžete být dobří ve vysvětlování pojmů a pomáhat ostatním učit se. Věříte, že se ke všem chováte stejně, bez ohledu na jejich původ nebo přesvědčení. Jste skromný a skromný. Nechlubte se svými úspěchy.

S vaší trpělivou a vytrvalou povahou jste dobří ve stanovování cílů a jejich dosahování. Jste známí tím, že zvládáte stres a tlak tím nejlepším možným způsobem. Nenecháte se snadno ovlivnit emocemi nebo idealismem a býváte velmi zakotveni v realitě. Můžete být také analytickí a logičtí. Možná vás budou zajímat kariéry související s inženýrstvím, účetnictvím, výukou, právem, bankovnictvím atd.

3. Řecká noha

Pokud je váš druhý prst větší než váš palec na noze, pak máte řecký tvar chodidla nebo také známý jako ohnivý tvar chodidla nebo ohnivý tvar chodidla.

Pokud máte řecký tvar chodidla, jste kreativní, intuitivní a vášniví. Jste také dost energičtí a máte silný smysl pro dobrodružství. Jste dobří v přicházení s novými nápady. Umíte dobře vidět celkový obraz. Jste vždy připraveni na novou výzvu. Baví vás různé způsoby a nové způsoby, jak se vyjádřit. Také umíte docela dobře motivovat a inspirovat ostatní. Věříte v sílu snů a věříte, že všechno je možné.

Pracujte tak, abyste byli nezávislí a sebevědomí. Nebojte se vydat neprobádanými nebo netradičními cestami. Nemáte moc rádi běhání ve smečkách. Sociální prostředí si užíváte do té míry, aby nebylo ohroženo vaše soukromí. V případě, že někdo nebude schopen splnit vaše standardy, půjdete vlastní cestou. Nebojte se riskovat. Věříte, že si stojíte za sebou a za svým přesvědčením.

Máte spontánní a dobrodružnou povahu. Jste vždy připraveni na nový zážitek. Jste velmi optimistický a idealistický. Jste také empatičtí a soucitní. Obvykle také velmi dobře rozumíte lidem a jejich motivacím. Lidi často přitahuje vaše tajemná a mírumilovná aura.

4. Římská noha

Pokud jsou váš palec na noze, druhý a třetí prst ve stejné výšce a čtvrtý a pátý prst se zužují dolů, pak máte římskou nohu.

Pokud máte osobnost římské nohy, jste otevření, společenští a přátelští. Jste rádi mezi lidmi a poznáváte nové lidi. Jste také velmi dobří v networkingu a navazování spojení. Jste velmi sebevědomí a soběstační. Máte silný smysl pro vedení. Chováte se dobře, abyste na svém pracovišti sklidili potlesk. Máte zvláštní styl práce. Nekopírujete ostatní a pro ostatní je těžké kopírovat vás. Nebojte se říct svůj názor a nebojte se převzít zodpovědnost. Je pravděpodobné, že budete úspěšní ve všem, co děláte. Jste také docela vyrovnaní a v souladu se svými touhami.

Jste dobří v myšlení i cítění. Přestože obvykle rád pracujete samostatně, dobře spolu vycházíte i v týmech. Jste také dobří v řešení konfliktů. I když můžete být občas tvrdohlaví a arogantní. Možná je pro vás těžké přiznat, že se mýlíte, a možná nejste vždy otevření nápadům jiných lidí.

Ale rozhodně z vás dělá loajálního a starostlivého člověka. Vždy jste tu pro své blízké a jste ochotni udělat něco navíc, abyste je udělali šťastnými. Ve společenském prostředí jste charismatičtí, odvážní a otevření novým zkušenostem. Často jste životem party a užíváte si být středem pozornosti. Jste také zvědaví a rádi se učíte nové věci. Mohl bys být dobrý i ve sportu a atletice. Často vás přitahuje kariéra v umění, zábavě nebo podnikání.