Byl nalezen mrtvý

Rodiče chlapce našli mrtvého, což jim roztrhalo srdce na kusy. 13letý chlapec šel do školy poté, co byl tři dny nepřítomný kvůli malátnosti. Nečekal však, že s ním bude takto zacházeno.

Učitel rozhodl, že pro nedostatek domácích úkolů musel chlapec udělat 100 skokových dřepů. Není těžké si představit, že to není snadný úkol, zvláště pokud se někdo v posledních dnech cítil dost špatně, že nechodil do školy. Podle lékařů bylo příliš mnoho cvičení příčinou smrti 13letého mladíka.

Potay Suriyawt Jiwakanon zemřel ve spánku na začátku září. Thajská studentka bez následků nezvládla dokončit cvičení, které mělo být trestem za nedostatek domácích úkolů. Po návratu domů byl sám se svým mladším bratrem. Řekl učiteli, že se necítí dobře, ale to ho nedonutilo změnit pořadí.

Po návratu domů našli rodiče svého syna mrtvého. Byla přivolána záchranná služba, ale už bylo pozdě. Je velmi pravděpodobné, že chlapec měl problém se srdečním selháním. Proto zemřel, když spal. Škola ujistila rodiče, že učitel bude zodpovědný za to, co udělal.

ZDROJ: O2.PL