Císařovna – Beran

Podle astrologů jsou Berani ženami, před kterými muži klečí. Jsou extrémně silní a vytrvalí – dělají vše pro to, aby dosáhli svých cílů. Pokud si myslíte, že jste dost silní na to, abyste strávili život s touto silnou a odvážnou ženou, vezměte si ji, ale vždy mějte na paměti, že neustále září. Očekává vaši pomoc a podporu ve všem, co dělá.

K tomu brzy získá vysoké společenské postavení svého partnera a každý se k oběma chová s respektem. Ženy Beranů mají schopnost být silné, zodpovědné a pozoruhodné. Stojí na zemi oběma nohama a mají realistické očekávání od svého okolí. Na druhou stranu je velmi těžké tyto ženy zaujmout, takže pokud se jim to podaří, musíte vědět, že to je pro ženu Berana velmi důležité a udělá vše pro to, aby ze vztahu vytěžila maximum. Beran je přísná, ale nestranná matka, která obvykle vychovává vůdce a úspěšné lidi. To, co od svého partnera očekáváte, je silný charakter a odhodlání, něco jako on sám.

Vůdce – lev

Lví ženy jsou silné i tvrdé. Jinými slovy, válečníci. Mají neuvěřitelnou sílu a schopnosti a potřebují silného muže, jako jsou oni sami. Nikdy se nezamilovali do obyčejných mužů. Aby svedli vyvoleného muže, nemusí dělat mnoho; Muži jsou prostě potěšeni svým šarmem a silou.

Jsou oddanými a věrnými partnery a věnují veškerý čas svým manželům. Jejich láska je velmi intenzivní. Ve skutečnosti nikdy nepotkáš jinou ženu, která by tě milovala víc než lva. Je ztělesněním nezištné a čisté lásky.

A bojují za svého partnera jako lev. Totéž dělají pro své děti. Jsou připraveni udělat vše pro to, aby ochránili své blízké.

Zdroj:aztbeszelik.com