Ano, jsme jen lidé, kteří občas dělají chyby,“ přiznala paní Andrea, nicméně podle ní by se zákaznící měli více vžít do rolí zaměstnanců. „Práce je náročná, je jí hodně a musí se ustát za každého počasí. A že se před Vánoci nahromadily balíky a doručují se se zpožděním? A napadlo někoho, že před lety jsme všichni pořizovali dárky v obchodech a dnes přes e-shopy,“ upozornila na to, co je skutečný problém.

Už týden čekám na opravený spotřebič, který má být někde v Depu Praha. Jenže telefony neberou nebo je obsazeno“ uvedla paní Nikola.

Na balík čekám od 28.11., když volám na call centrum České pošty, akorát zaplatím pěkné peníze a stejně mě nepřepojí,“ stěžovala si paní Anna. Podobných stížností chodí desítky. Klienti čekají na svou zásilku příliš dlouho nebo úplně marně a komunikace s Českou poštou je stále složitější.

Ještě jednou mi pošlou omluvný dopis za ztracený balík, tak se můžu stát sběratelem známek. K čemu mi jejich omluva asi je,“ rozčílil se pan Radek.

Podle paní Andrei však zaměstnanci dělají, co mohou. Ona sama je jako zaměstnanec pošty spokojená.

Za mě je Česká pošta skvělá firma a pracují v ní profesionální lidé. Ti, co píší negativa, neudělali ve svých zaměstnáních nikdy botu? Mrzí mě, že se na nás lidé dívají stále hůř“ zalitovala na závěr paní Andrea.