331 : Pokud jde o zrakovou ostrost, můžete bezpečně soutěžit s orly! Během dne si toho všimnete více než většina lidí kolem vás celý týden. Do vašeho zorného pole přichází obrovské množství detailů, o kterých většina lidí ani neví. Takový dobrý zrak je opravdovým darem přírody, o který je potřeba pečovat, proto nezapomínejte, že i vaše oči potřebují odpočinek.

334 : Tvůj zrak není špatný. Nepodařilo se vám vzít v úvahu pouze jedno číslo. Je pravděpodobné, že jste dnes měli náročný den a vaše oči si potřebují odpočinout. V nejtěžších situacích vás vaše vize nezklame. Snažte se však nenamáhat oči. Navštěvujte pravidelně svého očního lékaře a nezapomínejte na speciální oční cvičení.

884 : Je to škoda, ale nepodařilo se vám správně získat ani jeden údaj. Je zřejmé, že zrak není váš nejsilnější pocit. Je samozřejmě možné, že jste byli během dne velmi unavení, nicméně z preventivních důvodů vám doporučujeme absolvovat vyšetření u očního lékaře, abyste se ujistili, že je s vaším zrakem vše v naprostém pořádku.

Zdroj:admer.ru