4

Jste pozorní k detailům, chamtiví po znalostech, snažíte se získávat nové informace odkudkoli a rychle je absorbovat. Váš osobní život je pestrý a plný intrik. Nudí vás sedět na jednom místě, toužíte po dobrodružství a máte fantastickou schopnost přilákat do svého prostředí zajímavé lidi.

5

Pravděpodobně jste vysoce kvalifikovaný specialista ve své profesi. Jste zdrženliví a nejednáte pro parádu, ale v kontroverzních situacích se vždy snažíte vyjádřit svůj názor, i když se liší od názoru většiny. Je těžké se zmást, znáte své silné stránky a vždy jednáte podle svých nejlepších schopností.

6

Jste individualista. Nikdy neuděláte něco jen proto, že je to tak přijato. Jste silná a odvážná osoba, která si váží vaší jedinečnosti a má skutečně kreativitu. Vaším principem života je plavat proti proudu.

7

Ve své práci jste vytrvalí a obětaví. A buďte stejně opatrní při budování osobních vztahů. Věříte, že potíže a chyby vás jen posilují. Jsme vždy rádi, že máme konstruktivní kritiku adresovanou sami sobě a nebojíme se ji vyjádřit ostatním.

8

Kráčíte životem hravě. Máte vynikající smysl pro humor, který vám pomůže vyrovnat se s mnoha protivenstvími důstojně. Nejste ochotni vzít všechno příliš blízko svému srdci, kopat se. Nejsou ve stresu, protože víte, jak relaxovat a užít si i ty nejmenší každodenní radosti.

9

Jste praktický člověk s vysokým stupněm sebeorganizace, intelektuál. Vaše rozhodnutí jsou vždy logická a vaše akce se počítají o několik kroků dopředu. Pravděpodobně děláte každodenní rutinu. To vám umožňuje bezproblémový multitasking. Jste přirozeně narozený vůdce.

10

Můžete popsat své schopnosti takto: „A Shvets a reaper a hráč na píšťalu.“ Jste opravdu velmi všestranný člověk. Ale v osobní komunikaci jsou nepředvídatelní. Dnes jste králem hlučné párty a zítra jste samotářem doma. Vše záleží na vaší náladě.

Zdroj.esoteric