Karta číslo 2

Pokud jste si vybrali tuto kartu, musíte vědět, že vše, pro co se v těchto měsících rozhodnete, musíte udělat sami (bez delegování ostatních), zvláště pokud chcete být úspěšní v tom, co děláte. Není bezpodmínečně nutné spoléhat na třetí strany.

I když pokušení požádat o pomoc bude silné (vzhledem k obtížným úkolům, které na vás čekají), pamatujte, že to zvládnete velmi dobře sami. Soustřeďte se na své cíle a snažte se být tak opatrní, jak jen můžete. Jedině tak získáte vše, co jste si naložili a věřte, že to bude opravdu stát za to.

Nezapomeňte nebýt povrchní ohledně životních událostí, snažte se brát úkoly, které vám byly přiděleny, vážně a dokončujte je co nejlépe! Poslouchejte své vnitřní já a řiďte se svými instinkty.

Karta číslo 3

Pokud jste si vybrali tuto kartu, rádi vás budeme informovat, že se za chvíli budete cítit jako na vrcholu světa. Vše půjde správným směrem a vy se nebudete muset o nic starat. Budete mít pocit, že se vám konečně podařilo dosáhnout všeho, co jste chtěli.

Konečně budete mít čas odpočívat, relaxovat a radovat se z maličkostí. Obklopte se čestnými lidmi, kteří vám přejí vše nejlepší.

Jen tak můžete obdržet všechna požehnání, která je vám osud připraven dát.

Karta číslo 4

Pokud jste si vybrali tuto mapu, rádi vás budeme informovat, že díky vaší vynalézavosti, rychlosti a racionalitě dokážete udělat obrovský pokrok, dosáhnete svých tužeb a cílů.

Vše, co jste si vždy přáli, se mohlo konečně splnit.

Snažte se však své schopnosti nepřeceňovat. Pokud máte možnost, požádejte někoho, komu důvěřujete, aby vám pomohl, jedině tak své sny zrealizujete.

Neváhejte požádat ostatní o pomoc, pokud vás mají rádi a váží si vás, rádi vám pomohou.

Zdroj:esoteric