KARTA č. 2

Vaše bezprostřední budoucnost vám především přinese události, ke kterým je jednoduše předurčeno. Jste předurčeni setkat se s člověkem a navázat s ním vztah.

V blízké budoucnosti vás čeká to, o čem sní každý člověk. Co vás čeká, dostanete odpověď na důležitou otázku: existují „správní“ lidé?

A pochopíte, že existují, protože potkáte osobu, se kterou budete opravdu šťastní. Budete mít příležitost navázat vztah s touto osobou a není pochyb o tom, že budete moci tuto příležitost využít.

Blízká budoucnost vám skutečně přinese magické a nezapomenutelné zážitky.

KARTA č. 3

Bohužel blízká budoucnost vám nepřinese to, v co doufáte a po čem toužíte. Budete mít mnoho důvodů k smutku, protože váš předchozí vztah skončí.

Jste to vy, kdo brzy bude muset opustit osobu, bez níž si teď nedokážete představit svůj život. A budete to muset udělat, protože tato osoba vám svými činy ublíží a přinese vám spoustu nepříjemných okamžiků.

Bohužel blízká budoucnost vám přinese konec vaší staré lásky a nebude pro vás snadné si to uvědomit.

KARTA č. 4

Dříve jste od života očekávali hodně, ale nyní už nemáte žádné zvláštní iluze, protože tak se snažíte vyhnout zklamání. Vaše budoucnost vás však stále může překvapit, protože vám přinese několik okamžiků, na které nemůžete zapomenout.

Ve skutečnosti na vás v blízké budoucnosti čekají skutečné zázraky. Zázraky lze skutečně nazvat skutečností, že se splní vaše sny, stejně jako mnoho vašich tužeb, a to vše bude důkazem toho, že se zázraky skutečně stávají.

Dozvíte se o největším štěstí v blízké budoucnosti. Vaše budoucnost bude pro vás velmi jasná.

Zdroj:esoteric