Oko # 3

Lidé nemusí vždy rozumět tomu, co děláte, ale nejde o iracionální nebo spontánní reakci na něco. Nemáte rádi sdílení svých snů s ostatními, ale když se vám začnou plnit, zjistíte, že je to nečekané.

Mnoho lidí si myslí, že jste oddělená osoba, ale nejste, sdílíte své myšlenky pouze s blízkými lidmi. Měli byste více důvěřovat lidem, protože někdy od nich můžete získat cenné rady.

Oko # 4

V životě toho můžete dosáhnout hodně, ale vaše složitá povaha vám někdy bude překážet. Vaše nálada se rychle mění, před minutou jste byli šťastní a další minutu už jste smutní a je pro lidi velmi obtížné to pochopit.

Jste šťastný člověk, protože jste obklopeni lidmi, kteří vás přijímají takového, jaký jste. Musíte být více odhodláni dělat v životě více.

Oko # 5

Jste velmi citliví na to, co se vám děje, ne všechny události je třeba vnímat tak citlivě. Někdy můžete plakat, abyste uvolnili napětí.

Nejzajímavější je, že neustálé změny vám nebrání v tom, abyste si užívali všeho, co se ve vašem životě stane. Musíte jen trochu plakat a jste připraveni na nové výzvy.

Oko # 6

Je pro vás těžké znovu věřit v lidi, pravděpodobně jste v minulosti pociťovali bolest kvůli tomu, že jste byli zrazeni, nebo kvůli rozvodu, takže nevěříte v jejich shovívavost.

Měli byste zapomenout na minulost, protože dokud vás budou ovládat negativní myšlenky, ve vašem životě se nic nezmění. Pokud bolest pustíte, můžete se jí zbavit.

Oko # 7

Nebudete tolerovat projevy nespravedlnosti, pokud se vám před očima stane něco nespravedlivého, okamžitě zasáhnete. Můžete se snadno přizpůsobit aktuálním událostem, tato schopnost vám pomůže snadno zvládnout řadu změn ve vašem životě.

Rád děláte dobré skutky, abyste lidem udělali radost, nebo když přinášíte štěstí světu.

Oko # 8

Zdá se vám, že se každý obrátil proti vám, ale není to pravda. Vy jste se však rozhodli bojovat a ani nerozumíte proč. Někdy pro sebe přijdete s různými překážkami, takže se nemůžete uvolnit a užívat si života.

Musíte si více odpočinout, protože pokud si nedáte odpočinek, nebudete schopni odolat stresu a snadno se dostanete do deprese.

Oko # 9

Jste zvyklí neskrývat nic před ostatními, můžeme říci, že vaše duše je vždy otevřená. Obvykle nikoho neoklamete a nezapojujete se do intrik, ale zároveň se vám zdá, že vás někdo chce oklamat.

Hledáte dokonalou harmonii a můžete si užívat každý den, ale pokud někdo z vašich blízkých potřebuje vaši pomoc, vždy mu pomůžete a nikdy to neodmítnete.

Zdroj.Esoteric