Motýl číslo 4

Stále se vracíte do minulosti a připomínáte si své chyby. Jsou ve vás skrytá tajemství, ale mnoho potlačovaných pocitů. Život v minulosti vám brání být šťastný v přítomnosti a prosperovat v budoucnosti. Pusťte minulost, hoďte ji za hlavu a přijměte své chyby jako důležité lekce a zkušenosti, které vám mohou pomoci při řešení dalších výzev. Pokračujte vpřed – dívejte se s úsměvem na vše, co nám život přináší.

Motýl číslo 5

Sotva projevuješ city, tvé srdce je plné lásky. Buďte odvážní, protože to tak opravdu je. Otevřete své srdce nové lásce a rozvíjejte lásku v sobě. Štěstí na vás čeká na každém rohu. Meditujte, cvičte jógu – zbavte se negativních pocitů. Nechte lásku zaplavit vaši bytost.

Motýl číslo 6

Jste kreativní duše se zálibou v umění a estetické kráse. Často se setkáváte s nepochopením, ale dál žijte svou přirozenost. Buďte autentičtí, takoví, jací jste.

Motýl číslo 7

Pro vás má pravda nejvyšší hodnotu, ale vy jste kritičtí a máte sklon kritizovat sebe i ostatní. Přílišná sebekritika může oslabit vaše sebevědomí a v komunikaci s ostatními i se sebou se snažte být mírnější.

Motýl číslo 8

Máte sklony k perfekcionismu a snadno se zklamete, pokud nedosáhnete ideálu. Buďte na sebe hrdí a každý den si připomínejte své osobní úspěchy. Jste pracovití a zodpovědní, ale nepřetěžujte svou duši. Roztáhněte svá křídla a žijte svobodněji – s lehkostí.

Motýl číslo 9

Snažíte se ovládat vše kolem sebe, ale v životě je mnoho věcí, které se vymykají vaší kontrole a které vás znepokojují. Zahoďte starosti a soustřeďte se jen na věci, které můžete skutečně změnit. Pokud vás některé věci ve společnosti znepokojují, staňte se dobrovolníkem a zapojte se do humanitární práce. Existuje tolik aktivit, díky kterým se můžete cítit lépe, ale také být součástí týmu, který každý den tvrdě pracuje na tom, aby byl tento svět lepším místem.