Pravý palec na levém

Pokud je váš pravý palec, při sepnutých rukou, položený na levém, patříte ke dvěma třetinám celé populace, která to dělá úplně stejně. Zaprvé je to nejpohodlnější, za druhé to vypovídá o vaší rozumné a logické úvaze.

Na věci jdete od lesa a platí u vás pravidlo „dvakrát měř, jednou řež“. Než cokoliv uděláte, zvažujete pro a proti a za to vás okolí obdivuje. A pokud takový člověk přece jen nejste, lidé vás tak vnímají.

Nejste žádný introvert a rádi jste někde ve společnosti. Jste přátelští, na druhou stranu ale máte sklony přiklánět se k názorům většiny.

Levý palec na pravém

Pokud máte levý palec položený na pravém, věřte, že máte fenomenální intuici. Vždy tušíte (pokud to nevíte zcela přesně), jak věci dopadnou nebo skončí. Máte zcela jasno v tom, co chcete v životě dokázat a kudy jít. Mnohdy vás lidé prosí o radu.

Vaší silnou stránkou je cílevědomost. I když patříte mezi lidi s introvertnejšiu povahou, doma se nezavírají. Jste schopni komunikovat s lidmi ve společnosti. K tělu si je však tolik nepřipouštíte a soukromé důvěrné věci říkáte jen svým nejbližším. Stavíte si kolem sebe tak obrannou zeď a často na lidi můžete působit povrchně a namyšleně.

Neznáte strach a nebojíte se riskovat. Měli byste se učit novým věcem, cestovat a poznávat jiné kultury. Stagnace na místě vás totiž přivádí k melancholii, z níž nevíte, jak ven.

Zdroj:somzena