Vánoční strom 4

Citlivost a kreativita

Jste vždy klidná a umělecká duše, velmi se zajímáte o svět a mechaniku jeho pohybu. Vaše citlivost je rafinovanější než průměr, dává vám větší smysl pro krásu (aplikujte ji na sebe a všechny své oblasti) a větší schopnost empatie, protože svou autonomii můžete vyjádřit kdykoli a v jakékoli situaci a v některých případech to můžete přehánět, jednat velmi expresivně a temperamentně. Je to skvělý způsob, jak si usnadnit a zpříjemnit život.  Až dosud jste vytvořili ostrý konflikt se svými blízkými pouze kvůli nápadům, takže spočívá v tom, že se naučíte být tolerantní a přijímat rozdíly. Musíte dosáhnout tohoto cíle a váš život bude mnohem klidnější a šťastnější.

Vánoční strom 5

Tvrdá práce a efektivita

Jste vždy aktivní, odhodlaný, pracovitý a cílevědomý člověk. Když chcete něco udělat,chcete to přímo as veškerým odhodláním, které k tomu potřebujete. Paradoxně vás tato velká ctnost může zradit, stát se vaší největší slabostí, když přepracováváte, aniž byste respektovali své hranice, a klást důraz na vaši psychiku. Přijměte, že je nutná přestávka, a dobrým způsobem, jak toho dosáhnout, je trávit více času s lidmi, které milujete, aby váš život a práce byly plné spokojenosti. A úspěch je skvělý, ale co je důležitější – zdraví a milovaný člověk, který oslavuje vše, čeho jste dosáhli.

Vánoční strom 6

Představivost a přesnost

Jste plní cílů a snů, už jste si představovali, jak jich dosáhnout, a držíte se plánu, jako by byl vytesán do kamene. Je pravda, že jste toho již dosáhli hodně, ale pokud si troufnete přidat trochu více svobody a spontánnosti ke způsobu, jakým sledujete své cíle, pamatujte, že život může přistupovat i k těm nejtriviálnějším aspektům života s laskavým a upřímným úsměvem.