Vejce číslo 3

I ti nejodvážnější válečníci vám mohou závidět. Máte rádi dobrodružství, riziko a bez váhání souhlasíte s účastí ve velmi nebezpečných plánech. Adrenalin a schopnost lézt nervy jsou hlavní složky vašeho života.


Vejce číslo 4

Jste vrozený vůdce a můžete vést za sebou celý dav, ať jste kdekoli. Lidé ve vašem okolí rychle splní jakýkoli váš rozkaz a velice vás respektují. Pro kolegy jste osobou, jejíž názor nelze zpochybnit.

Vejce číslo 5

Vaše starostlivost a laskavost potěší ostatní. Jste neuvěřitelně upřímný, čestný a spravedlivý člověk. Jsme připraveni pomoci každému, kdo má potíže, bez ohledu na důsledky jeho hrdinství. Jste vynikající přítel a věrný společník, který podporuje nejen přátele, ale i rodinu.

Vejce číslo 6

Víte, co je štěstí a kde ho hledat. Víte, jak si užít každý okamžik života a nikdy nemyslet o selháních v minulosti. Jsou zvyklí řešit své problémy sami, aniž by někoho napínali svými žádostmi o pomoc.

Vejce číslo 7

Jste snílek a skutečný motivátor pro své okolí. S opravdovou vášni můžete strávit hodiny popisem ideálního nápadu, který se vám objevil a ohromit desítky kolegů svým úspěchem.

Vejce číslo 8

Jste extrémně trpělivý člověk, který vydrží i 2hodinovou řadu babiček v lékárně. Nikdy neublížíte a za jakoukoliv cenu se budete snažit vyhnout konfliktům. Váš klid a chladný přístup odradí i toho nejhoršího člověka, který chce vám udělat něco špatného.

Zdroj:moscow.sm-ru