Pokud jste si vybrali třetí kartu

Vítězství Arass, zaměřte se na záměr a vůli, vytvořte svou identitu, sebevědomí, buďte disciplinovaní, přeberte odpovědnost za moc a autoritu.

Možná se vaše cesta za poslední dva roky změnila, protože byla plná ztrát a šoků, takže jste ztratili rovnováhu a možná i sebevědomí.

Ale v budoucnu budete mít příležitosti ve všech oblastech života. Jsi jim otevřený? Mohou vám nabídnout finančně prospěšné obchodní příležitosti, ale není na škodu nechat si poradit od finančního odborníka, než se do něčeho zapojíte a do něčeho investujete. Kreativní energie bude také přítomna ve vašem životě, musíte jen zjistit, že ji můžete použít. Cestování je také důležité, takže si auto připravte.

Tato karta představuje zelený způsob osvěžení a převzetí kontroly nad svým životem. Úspěch závisí na vaší vůli a na tom, kolik jste schopni udržet kontrolu a kolik odvahy musíte přesunout na neznámé území. Nasměrujete svůj život na požadovaný cíl, ale vytvoření našeho osudu vyžaduje sílu vůle a motivaci.

Odtamtud se o vás postará muž.

Pokud jste si vybrali čtvrtou kartu

Vyhýbání se potížím, zotavování se ze zkoušek, změny, odrazování.

Snažíte se zbavit stresu a neobvyklé situace, abyste se mohli vzpamatovat a znovu získat rovnováhu. Je to pozitivní znamení, že pomalu zanecháváte bouře, pádlujete v klidnějších vodách a nacházíte lék na emocionální zranění z minulosti. Nyní je čas nechat minulost za sebou, abyste mohli přejít do budoucnosti. Nakonec uvidíte světlo na konci tunelu.

Tato karta vás vyzývá, abyste věřili, že vás život podpoří, přinese vám nové a bohaté zážitky. Musíte najít své sebevědomí a stanovit nové cíle. Jedná se o přechodné období ve vašem životě, když přecházíte z jednoho stavu mysli a myšlení do druhého.

Možná vám do konce roku zbude jen málo energie na splnění vašich povinností a budete mít pocit, že vás život opotřeboval a porazil. Může být pro vás obtížné každý den „pracovat“ nebo prostě žít. Prožíváte těžké období, ale neutíkejte. Pamatujte, že zatímco konflikty a napětí ve vašem životě mohou být způsobeny jinými, je pravděpodobné, že jste svým největším nepřítelem.

Odtamtud se o vás postará mladý duch, který vám přeje více lásky a radosti.

Pokud jste si vybrali pátou kartu

Sklízejte plody úsilí a tvrdé práce, je to klidná doba, kdy můžete přemýšlet o alternativách a různých přístupech k věcem.

Tato karta nastoluje otázku trpělivosti, čekání a také nastoluje otázku, že bychom se místo toho, co to nutí, měli vzdát toho, co nechce fungovat. Nyní vše čeká na vyřízení a možná se divíte, proč to, co tak dlouho snášíte, ještě nepřineslo ovoce.

I když je tato karta někdy vnímána jako varování před zklamáním a dlouhým čekáním, je lepší si ji představit jako období meditace a rozjímání, aby rozhodnutí nebyla přijímána ve strachu. Někdy musíme ustoupit a podívat se na něco z jiného úhlu, abychom viděli opravdu jasně.

Toto je období uzdravování a posilování. Tato karta proto může také znamenat strach ze selhání, zpoždění, frustrace. Pozitivní je však to, že se z těchto neúspěchů pravděpodobně poučíte a oceníte, že můžete nejlépe investovat svůj čas, abyste dosáhli nejlepších výsledků.

Abyste se vyhnuli frustraci, pravidelně kontrolujte, zda postupujete, zejména pokud jde o dlouhodobou práci, abyste zjistili, co funguje, co ne a kde je třeba provést změny. Ujistěte se, že jste na správné cestě k dosažení svých cílů.

Pokud jste vybrali šestou kartu

Materiální prosperita, sofistikovanost, disciplína k dosažení tohoto cíle a víra v sebe samého.

Pracujete velmi tvrdě, ale jste připraveni na přestávku. Můžete si dopřát den volna, masáž nebo cokoli chcete. Život nebyl snadný, ale nevyděsil vás. Ve skutečnosti ho to zatraceně ztěžovalo! Musíte si jen připomenout, že nemůžete být vždy superhrdinou. I superhrdinové si někdy vezmou den volna na odpočinek. Nadcházející projekt může být hrozivý, ale neztrácíte čas.

Tato karta také znamená, že v příštích měsících se očekává zvýšení prosperity. Všechny potřebné zdroje jsou ve vaší blízkosti, musíte jen věnovat pozornost. Pamatujte, že pokud chcete, můžete snadno využívat výhod prosperity. Možná budete potřebovat disciplínu a sebeovládání, stejně jako schopnost požádat o pomoc. Tato pomoc může znamenat půjčku, pomoc poradce pro život nebo jen přátelský rozhovor.

Syndrom vyhoření je skutečná možnost a máte sklon se obávat. Tím se zabrání tomu, aby se k vám přirozený tok bohatství (láska, peníze, zdraví atd.) Dostal. Můžete mít prospěch z hypnoterapie, meditace nebo vytvoření bezpečnější vize, kterou můžete sledovat a která vám obnoví sebeúctu.

Existuje duch, který možná zažil depresi, duševní nemoci nebo těžkou smrt. Je to ten, kdo vás vede, připomíná vám, abyste přijali to, co si vás zaslouží, přestaňte se trestat a nečekejte jen utrpení ze života. Existují také radostné věci, prostě je musíte chytit.

Zdroj:esoteric