Možnost A

Toto dítě skutečně vypadá provinile: jeho ramena jsou skloněna, jeho pohled sklouzává dolů. Ve své poloze těla také vyniká nad ostatními dětmi, zdá se, že všechny děti se dívají jeho směrem a ukazují na něj.

Vaše volba říká, že jste velmi pozorný člověk, kterému neunikne ani jeden detail. Je téměř nemožné oklamat, protože jste stále ve střehu a všimnete si sebemenších změn v řeči těla lidí. Jste velmi zodpovědní a před rozhodnutím se pečlivě zamyslete nad každým krokem.

Možnost B

Tato dívka vypadá, jako by byla starší sestra. Dívá se na chlapce A, jako by rozbil vázu, ale zároveň mu vyjadřuje podporu.

Tato volba vás charakterizuje jako velmi tolerantní a loajální osobu . Dobře odpouštíte a přijímáte nedostatky druhých bez soudu. Navíc jste vůči sobě docela sebekritičtí. Když se setkáte s problémem, díváte se na situaci z různých úhlů, což vám pomůže učinit objektivně správné rozhodnutí. S takovými úspěchy můžete v životě dosáhnout velkých výšin, pokračujte!

Možnost C.

Tento chlapec vyniká nad ostatními: navzdory tak napjaté atmosféře je uvolněný a klidný. Řeč jeho těla říká, že za to může on sám, ale chlapec sám si je jist, že nikdy nebude obviněn.

Tato volba o vás mluví jako o skutečném vůdci . Lidé se na vás často obracejí s žádostí o radu, protože vám vždy záleží na ostatních. Na všechno máte svůj vlastní názor a přirozené charisma k vám lidi přitahuje. Dokážete kompetentně kombinovat pomoc druhým, nezapomínat na sebe a udržovat rovnováhu je skutečné umění!

Možnost D

Malá holčička se schovávala za svou matkou, jako by se bála, že ji napíchnou na střep vázy, zatímco všichni ostatní se dívají na chlapce A. Při pohledu na tento obrázek se vám zdá, že za to může ona?

To o vás mluví jako o spolehlivé a rozumné osobě . Nakonec všechno, co uděláte, určitě uspěje. Když jsem vás jednou potkal, je nemožné zapomenout. Opravdu se snažíte být nejlepší a jste připraveni na sobě pracovat ve dne i v noci. Obvykle můžete snadno věřit ostatním a vaše zvýšená citlivost pomáhá lidem lépe porozumět. Je snadné s vámi komunikovat a víte, jak poslouchat, lidé si to velmi váží a vědí, že v obtížné situaci nezklaďte.

Zdroj:esoteric