Opustěný dům

Pokud jste si vybrali opuštěný dům, nebojíte se! Nedělejte frivolní rozhodnutí, naopak každou situaci analyzujte a hledejte nejlepší přístup k problému. Upřednostňujete své hodnoty nad vším a očekáváte, že ostatní budou dělat totéž. Jste také emocionálně a duchovně uzavřeni . Hledáte partnera a vztah, ve kterém se budete cítit naplnění jak emocionálně, tak intelektuálně.

Tunel

Pokud se při pohledu do tunelu bojíte, pak jste momentálně zavaleni pocity, kterým nevíte, jak rozumět. Jste zmatení a trochu ztracení. Musíte pochopit, jaké jsou vaše skutečné a skutečné emoce. Jste chytří, ale necháte se přemoci city. Věnujete příliš mnoho pozornosti svým problémům . Snažte se nemyslet na špatné věci, protože po dešti vždy vyjde slunce!

Stará dřevěná bouda

Dům není v nejlepším stavu, což je strach z chudoby a bídy . Nevědomky dáváte přednost materiálním věcem a ceníte si jich víc, než byste měli. Jste upřímně loajální a čestní, ale nejste si jisti, že to všichni chápou a oceňují vás za to. Hledáte v životě materiální věci, ale zapomínáte, že lásku a štěstí si nemůžete koupit.

Zdroj.esoteric