Obrázek 2

To, co si o vás ostatní vždy uvědomovali, je vaše tendence k sabotáži, kterou si sami neuvědomujete. Máte tendenci skrývat nejcennější část sebe sama. Jste velmi úzkostliví a bojíte se úsudků jiných lidí, takže často skrýváte část sebe sama, kterou je třeba ocenit. Máte tendenci se devalvovat, a to se projevuje toxickými vztahy s přáteli, rodinou a dokonce i některými romantickými partnery. Abyste se toho zbavili, musíte se o sobě dozvědět více, vidět své hodnoty a hledat to, co v životě opravdu chcete. Pokud jste stále vzhůru, můžete se samozřejmě vyhnout některým zklamáním, ale riskujete, že se stanete obětí nekonečného pesimismu, nezasahujte do sebe, měli byste být šťastní svým vlastním způsobem, ale k tomu musíte být jako vy.

Obrázek 3

I když se to pokusíte skrýt, lidé si vždy všimnou vaší sobecké povahy. Ambice a potřeba být vždy před všemi a dělat pro sebe to nejlepší, aniž byste přemýšleli o ostatních, i když je to bezvýznamné, věříte ve svou postavu, že vše, co se ve vašem životě děje, je mnohem zajímavější a lepší než životy ostatních. a i když se pokusíte toto chování ovládat, v první řadě nemůžete mluvit nahlas, a proto máte často problémy s lidmi kolem vás. Jste člověk, který rád přitahuje pozornost ostatních. Hrdě oznamujete své úspěchy a to, co máte, celému světu. Ale nejste spolehlivý člověk a zpochybňujete vše, co se vám může zdát podezřelé.

Obrázek 4

Volba tohoto obrázku naznačuje, že jste subjektem náchylným ke kritice a nejste zcela spokojeni s úspěchy dosaženými po celý život. Jste velmi pesimističtí v každodenních situacích a myslíte si, že to může ovlivnit, jak ostatní hodnotí vaše chování. Váš postoj, vaše stěžující si návyky jsou tak silné, že je nemožné je skrýt před ostatními. Zdá se, že nejste vždy spokojeni se svým životem a využíváte každou příležitost, abyste si stěžovali na to, co se vám nabízí. Někteří lidé vás již na tuto negativitu upozornili a ve většině případů se to snažíte nepřehánět, ale tento zvyk nemůžete skrýt, protože je součástí vaší osobnosti. Negativita a lítost by neměly být skryty, měly by být odstraněny. Pochopte, kolik škody vám způsobují, a držte se od nich co nejdříve ve svůj vlastní prospěch.