# 2

Jsou to prostě úžasné události, které vás velmi překvapí. Příští týden se vám stane osudným, pokud si to ovšem sami budete přát.

Dva různí lidé vám vyznávají lásku! To je úžasné! Nemáte jednoho, ale DVA lidi, kteří vám řeknou o svých pocitech! 🙂 Jak si vůbec mezi těmi dvěma vybíráš, toť otázka?

Snad s jedním z nich zůstanete přáteli, protože vás spojují léta známosti a nechcete takové spojení zničit. Ale pokud k této osobě cítíte silnější city, měli byste přemýšlet o své společné budoucnosti. 

Každopádně, ať děláte cokoli, nezapomeňte se během těchto 7 dní co nejlépe obléknout !!! Musíš být krásná jako vždy. To vám pomůže cítit se jistější.

č. 3

Dlouho jste se chystali jít si někam odpočinout, ale vaše plány byly zmařeny, ale všechno není tak kritické. Jste si vědomi toho, že je to opravitelné a musíte jen chvíli počkat. Překážky zmizí a vy budete moci dělat, co chcete. Mezitím vás v blízké budoucnosti čeká příjemná komunikace s vašimi nejlepšími přáteli. Jak se říká, vždy se najde důvod, bude touha. A budete mít touhu.

Je čas, abyste restartovali počítač a s tím vám pomůže přátelská společnost. Pouze lidé blízcí a drazí vašemu srdci a možná pár neznámých tváří. Tady je v nich překvapení! Toto setkání vás nepopsatelně překvapí. V jejich společnosti se jistě skvěle pobavíte!

A pokud jste se ještě nestříhali, určitě to napravte. Účes by měl dopadnout prostě skvěle a vy se budete cítit jako milion dolarů. 

Zdroj.esoteric