Dekódování zpráv asociativního testu pro budoucnost

Každý obrázek má vedle sebe pořadové číslo. Podle toho si přečtěte význam vybrané křišťálové koule.

1. Všechny proudy vesmíru směřují k vám. Příští měsíc budete mít možnost urovnat všechny záležitosti a šťastně se pustit do dobývání nových vrcholů. A to platí pro jakoukoli oblast: finanční, rodinný, osobní život, kariéra atd. Hlavní věcí je nebát se ničeho a jít kupředu!

2. Univerzální mysl vám říká, abyste byli velmi opatrní. Příští měsíc vás uvězní zklamání ve vztazích a rodinném životě. Abyste tomu předešli, měli byste v kořenovém adresáři všechny neshody s rodinou a přáteli.

3. Vaše tělo je to, co teď musíte udělat. Věnujte pozornost svému zdraví. Jakákoli volání z vašeho těla v nadcházejícím měsíci by měla být považována za důležitou zprávu. Výživa, sport, posílení imunitního systému a preventivní návštěvy lékaře jsou to, co potřebujete.

4. Věnujte pozornost svému emocionálnímu pozadí. Musíte posílit nervy a pokusit se naučit se ovládat. Jinak se ocitnete ve hrozné situaci, kterou pak dlouho „rozmotáváte“.

5. Vaše úsilí nakonec přinese ovoce. Hlavní věcí není odchýlit se od zamýšlené cesty. Vesmír vás varuje, že vám budou překážet a „dají vám kolečka.“ Vaším úkolem je však vydržet vše do konce a pak dostanete to, co chcete.

6. Vesmír vás žádá, abyste byli tišší než voda a pod trávou. Jen si sedněte příští měsíc. Vést uvolněný životní styl a nezačínat žádné důležité podnikání. Čím klidnější příští měsíc strávíte, tím více odměn dostanete poté!

Zdroj.esoteric