Střelec

Pád

Měli byste si dávat pozor, kam jdete. Celý život jste se dívali přes růžové brýle a mysleli jste si, že špatné věci se dějí jen ve snech, ale pravda vás nakonec dostihne i ve skutečném životě. Ať už sklouznete z útesu nebo to uděláte sami, zemřete tak.

PANNA

Stětí hlavy

Přiznejte se, že jste už nejednou ztratil hlavu. Jste neustále v pohybu, chcete být ve všem na špici, jakkoli je to nemožné. Co jiného očekáváš od smrti? Zůstaneš tak blázen, jak jsi čekal, protože jsi na ni byl vždycky pyšný.

RYBA

Pohřben zaživa

Není rozdíl ve způsobu, jakým jste žili, a ve způsobu, jakým zemřete. Váš život je plný samolibosti a tuposti. Než zemřete, zahrabete se, takže nebuďte duch, který se potuluje po okolí a hledá důvod své smrti. To je tvá chyba.

VÁHY

Zombie

Celý život ses měnil. Je to ve vaší povaze. Vy se měníte. Teď se změní i vaše smrt. Proměníte se v zombie a zemřete způsobem, který zombie vyhovuje. Řekněme, že v tomto případě jde o trauma mozku. To a zombifikace. Tím to ukončíte.

 
BÝK

Propíchnutý

Nejste flexibilní a čepel bude vaším koncem. To dává smysl jen proto, že jste to celý život dodržovali. Dobře, možná se nechcete nechat probodnout, ale myšlenka je stejná. Raději buďte po svém, protože tak jste to vždy milovali.

Kozoroh

Budete zastřeleni

Opravdu to potřebuješ krotit, ne spoušť, ale hněv. Máte temnou duši a jediné světlo ve vašem životě je světlo, které se objeví, když stisknete spoušť a zemřete.