Pachatel tohoto hrozného činu byl pravomocným soudním rozsudkem odsouzen k dvojnásobnému doživotnímu vězení, ale nic nemůže utišit ukrutnou bolest ze ztráty dvou maličkých a velmi milovaných dětí. „Byl jsem velmi zmatený.“ Nevěděla jsem, jak žít bez matky. Téměř šest let jsem plakal den za dnem … “- vzpomíná žena.

Následující roky byly plné snů o dítěti. Bohužel se o ženu nikdo nezajímal. Dokud se do Erin nezamiloval muž, bez ohledu na to, jak vypadala. Miloval ji pro osobnost. Těsně před čtyřicátými narozeninami žena zjistila, že je těhotná!

Během čekání na dítě si Erin položila na břicho popel svých tragicky zesnulých dětí v naději, že navážou pouto s její nenarozenou sestrou. I když to zní dost morbidně, žena pevně věřila, že takové řešení určitě pomůže.
Po pár měsících se na světě objevilo Kealani, což znamená „bílé nebe“. Žena tvrdí, že je to její dcera, kdo ji přivádí na zem, když se jí chce plakat. Přestože na své mrtvé děti nikdy nezapomene, své nejmladší dceři se snaží dopřát maximum štěstí.

Zdroj:timesheraldonline.com