1. Věnují vám méně romantické pozornosti – Partnerovo stažení romantické pozornosti může nastat z několika důvodů – jedním z těchto důvodů je přitažlivost k někomu jinému.

„Lidé v sobě obvykle mají určité množství romantické energie , takže pokud si všimnete, že vám váš partner věnuje méně pozornosti a zdá se, že svůj čas a energii zaměřuje na jinou osobu nebo skupinu lidí (například tráví mnohem více času v práci), je normální se začít ptát, jestli jsou zamilovaní do někoho jiného,“ říká Bennett. Pokud vám váš partner věnuje méně pozornosti, zeptejte se ho na to nebo navštivte párového terapeuta.

  1. Jsou fixovaní na vztah někoho jiného – I když je normální mít názory na partnery svých přátel, mezi zájmem a fixací je tenká hranice. Pokud váš partner věnuje zvláštní pozornost vztahu přátel, může to být známkou toho, že ho tato osoba přitahuje.

„Pokud se zdá, že váš partner žárlí a vadí mu romantické vztahy s přáteli nebo známými, může ho tato osoba přitahovat. Obvykle se vyjádří k tomu, jak by tato osoba mohla mít mnohem lepšího partnera, a intenzita žárlivosti bude přesahovat jednoduché starost o blaho té osoby,“ vysvětlila. je Bennett. Pokud jste si všimli, že to dělá váš partner, možná by bylo dobré se ho zeptat, proč to tak cítí.

  1. Věnují velkou pozornost svým sociálním sítím – Obecně není vždy těžké si všimnout, kdy se změnily online návyky vašeho partnera. Pokud se začali hodně věnovat sociálním sítím určitého člověka, může to být známka toho, že jsou sympatičtí.

„Lidé mají tendenci věnovat hodně pozornosti někomu, kdo je přitahuje. Pokud se zdá, že se váš partner vždy dívá na určitou osobu na sociálních sítích, předpokládám, že tam je určitá míra přitažlivosti, zvláště pokud je tato jiná osoba atraktivní.“ nebo obvyklý „typ“ vašeho partnera,“ vysvětlil Bennett.

  1. Méně vám důvěřují – Pokud s vámi váš partner přestal sdílet své každodenní myšlenky a pocity, pravděpodobně je to známka toho, že je potřeba ve vztahu něco napravit. Jednou z možných příčin tohoto problému je přitažlivost k někomu jinému.

„Pokud s vámi váš partner přestal mluvit o triviálních a důležitých věcech, možná sdílí podrobnosti o svém dni nebo životě s někým jiným,“ upozornil Beachle. Zeptat se jich více na život nebo vyjádřit své pocity z nedostatku konverzace může pomoci zkrátit vzdálenost mezi vámi dvěma.

Mít partnera, kterého přitahuje někdo jiný, i když s tím nic nedělá, může být docela těžké. Věnovat pozornost znamením je velmi důležité, stejně jako schopnost vyjádřit své pocity ze situace. Je možné, že otevřený rozhovor může vyřešit problémy mezi vámi dvěma dříve, než se stanou příliš vážnými, říkají odborníci.