Dokázala odpustit svému manželovi jen pomocí častých návštěv psychologa. Pro svůj sen Fulvio prodal všechny své zbraně, auta a dokonce i svůj dům. Bratři, příbuzní, otec i matka se ji všichni vzdali. Až na Marisu, která kdysi u oltáře složila přísahu, že podpoří svého manžela ve všech snahách.

Fulvioův otec se opakovaně pokoušel poslat svého syna do psychiatrické léčebny. Po 4 operacích zvětšení prsou, 2 liposukčních operacích, operaci nosu a 150 výtahech Fulvio to bylo nepoznatelné.

V 56 letech se konečně stal tím, o čem vždycky snil. Muž však očekával mírně odlišný výsledek …

Fulvia chtěla vypadat jako Allana Starr, která kdysi také podstoupila operaci, aby se stala ženou. Ital se nezastaví: „Musím udělat více operací, jsem připraven. Zastavím se, až budu dokonalá. “ Kvůli své posedlosti krásou se Fulvia ocitla v obrovském dluhu. Jen na operaci utratila více než 75 000 $ – za tyto peníze si rodiny kupují malý domek.

V ulicích svého rodného města slyší „žena“ ostatní šeptající za jejími zády, urážející a ponižující. Fulvia se nemohla zúčastnit pohřbu svého otce. Marisa zůstává svému manželovi věrná bez ohledu na to, co se děje.

Pokračování na další straně