Kobylka -Blíženci (24. května – 22. června)
Jste velmi zvědaví a nadšení z přírody. Nikdy nemůžete sedět na jednom místě. Jste trochu povrchní, rádi porušujete pravidla. Nejste příliš nároční, můžete se snadno přizpůsobit novým věcem. Jste otevřeni novým věcem.

Vážka -Rak (23. července – 23. července)
Vždy se vyhnete konfrontaci a pokud je to možné, zvolíte snadnější cestu. Rád cestujete, poznáváte nová místa. Milující rodina je pro vás velmi důležitá, v domácím prostředí se cítíte opravdu bezpečně. S upřímností někdy bojujete.

Vosa – lev (24. července – 22. srpna)
Jste nároční, milujete krásné a zvláštní věci. Se svým zvláštním vkusem můžete snadno přilákat pozornost ostatních. Za mírně snobským exteriérem však také žije jemný, emotivní interiér. Nemáte rádi osamělost, jste věrný typ.

Klíště- Panna(23. srpna – 21. září)
Jste pracovitý a uklizený, neradi sedíte minutu nečinní. Vaše síla je pořádek a čistota, ale kritika je také jednou z vašich bytostí.

Slunéčko sedmitečné -Váhy (22. září – 22. října)
Jste velmi přátelští, máte mnoho známých a přátel, ale ve vaší společnosti jsou rádi i vaši kolegové a rodina. Zřídka vyjdete z tolerance k míru, láska a harmonie jsou pro vás důležité. Vyhýbáte se konfliktům, jste vyrovnaný a pohostinný člověk.

Včela – Štír(23. října – 21. listopadu)
Ti, kteří se narodili během tohoto období, jsou velmi pilní. Jste ambiciózní, ale mnohokrát, abyste mohli plnit své povinnosti, jsou vaši přátelé také schopní nebo zanedbávaní. Vaši nejlepší přátelé se snadno stanou vašimi největšími nepřáteli.

Komár – Střelec 22. listopadu – 21. prosince)
Rád se bavíte a zkoušíte nové věci. Ve vaší společnosti se nikdy nebudete nudit. Někdy se můžete zdát trochu indiskrétní nebo dětinské, ale máte v životě cíle, pro které jste ochotni udělat cokoli.

Chroust-Kozoroh (22. prosince – 21. ledna)
Chcete, aby celý svět tančil tak, jak pískáte. Jste držitelem tradice, máte zakořeněné zvyky, s nimiž nejste ochotni se rozvíjet. Jste trpěliví a vytrvalí, v práci vždy dosáhnete vážných úspěchů.

Zdroj.blikkruzs.blikk.hu