Váhy

Můžete být sociopat! Lidé jako vy nikdy neví, jaké rozmary a požadavky budou mít za hodinu. Je nemožné potěšit Váhy.

A Váhy jsou mistr manipulátor. Neustále studují své prostředí, dávají mu chladné vlastnosti. Někdy se zdá, že jsou to roboti. Jsou jednoduše naprogramováni tak, aby říkali správné věci ve správný čas správným lidem.

A nakonec to nejnepříjemnější na vás: vaše předstíraná rozumnost je ve skutečnosti odrazem prázdného pózování. Snažíte se vypadat cool, ale každý vidí, že váš vnitřní svět je prázdný.

Štír

Jsi malé, pomstychtivé monstrum. Promítáte své nejistoty na všechny kolem vás. Zasáhnete především ty, kteří pro vás znamenají nejvíc. Rád se díváš, jak ostatní trpí. Jen proto, že jste se přesvědčili, že si toto utrpení zaslouží. Otrávíte každého, s kým přijdete do styku.

Střelec

Lidé si myslí, že jste chytrý člověk, ale to není pravda. Jen opakujete myšlenky a hesla jiných chytrých a přemýšlivých lidí. Hoď do uvozovek. A zdá se, že je to jediný způsob, jak pokračovat v rozhovoru.

A vy se neustále nudíte – v jakékoli situaci a v jakékoli společnosti. A vůbec to nejde skrýt.

Vaše hlava je však vždy zaměstnána přemýšlením o tom, co si ostatní myslí a říkají. To také vysvětluje váš sklon k přehánění.

Střelec je vynikající šéf: nestará se o ostatní, podezírá ostatní ze všech smrtelných hříchů a obecně mu je jedno, že ho nikdo nemiluje.

Kozoroh

Lidé, kteří jsou připraveni jít přes hlavu kvůli svému cíli. Nestaráš se o nikoho jiného než o sebe. A jste připraveni hodit kohokoli pod autobus, abyste dostali, co chcete. Jste sobecký a posedlý svým společenským postavením.

I kreativita je pro vás jen způsob, jak se stát slavným.

Vodnář

Považujete se za „příliš obyčejného“, takže neustále šokujete lidi, abyste dokázali svou jedinečnost. Jste tak posedlí myšlenkou své vlastní individuality, že nakonec nemáte vůbec žádné blízké lidi. Nikdo není schopen pochopit vaši jemnou kreativní povahu.

Oplácíte svět. Proč potřebujete vnější svět a jeho „šedé“ obyvatele, když máte tak bohatý vnitřní svět. Chtěl jsi zůstat sám? OK žádný problém!

Ryby

Draaama! Ryby říkají, že si na scény nepotrpí, ale samy je pravidelně válejí. Celý život ryby je jedno nepřetržité neštěstí. Vaše neschopnost postavit se za sebe mění váš život v chaos. A tvoje žárlivost z tebe dělá ztroskotance.

Jste ten typ člověka, který si neustále stěžuje na posraný život a nikdy neudělá nic, aby něco změnil. Samozřejmě, jaký je tam život, protože jste tak zavaleni prací! Jste nešťastní a děláte nešťastnými všechny kolem vás.