Propichování a řezání předmětů

Prezentované nože přinesou svému majiteli smutek. Předpokládá se, že tyto předměty vyvolávají hádky a následné odloučení od milovaného člověka.

Figurky ptáků

Existuje taková víra, že pták, který vletěl do domu, je symbolem nadcházejícího smutku. Dekorativní ptáci mají proto přesně stejnou vlastnost: můžete nenávratně zničit svůj vztah se svým blízkým nebo dokonce utrpět úplný finanční krach.

Pantofle, palčáky a rukavice

Od nepaměti lidé házeli rukavici do tváře jiného člověka, aby ho vyzvali k souboji. Z tohoto důvodu byste takové věci neměli dávat nebo přijímat jako dar – s největší pravděpodobností budete mít silnou hádku.

Položky související s nemocemi

Takové předměty byste neměli od někoho dávat ani přijímat jako dar. Vzhledem k tomu, že tyto věci úzce souvisejí s nemocemi, mohou vám do života skutečně přinést různé nemoci.

Zvířata

Je zvykem dávat zvířata těm lidem, kteří jsou schopni se o ně postarat. Jinými slovy, mají čas a příležitost svého mazlíčka následovat, věnovat mu dostatek lásky a péče. Před nákupem se vyplatí ujistit se, že obdarovaný nemá žádné alergie na zvířata. Navíc spolu s mazlíčkem je obvyklé dát pár kopejek, jinak bude zvíře odsouzeno k rychlé smrti.

Spodní prádlo, kapesníky, ponožky

Obecně se uznává, že takové dary mohou svého příjemce vyprovokovat k cizoložství, takže je třeba je brát s maximální opatrností. Kapesníčky přinášejí slzy, smutek, stesk i zklamání. Takové předměty se vyplatí dávat výhradně v červeném sáčku, protože červená barva má schopnost očistit od negativní energie, radil web Rsute .

Perla

Perly jsou považovány za symbol mořských panen, proto se po předložení dárku nedivte, že žena mnohem chladnější a lhostejnější vůči svému okolí. Tento minerál je také schopen způsobit dívčí slzy.

Karafiáty, červené a černé kytice, sudý počet květin

Předpokládá se, že takové květiny by se za žádných okolností neměly podávat. Pokud se to však stane, měli byste se daru okamžitě zbavit. V žádném případě byste jej neměli nosit do svého pokoje.

Dárky nelze přerozdělovat

Takové gesto přinese jen neštěstí a neštěstí jak do života obdarovaného, ​​tak do vašeho. Pokud se k tomuto kroku přece jen rozhodnete, pak za tento dárek rozhodně musíte zaplatit – darujte ho. Můžete tak zahnat neštěstí a necítění se dobře.

Zdroj:esoteric