Ve skutečnosti je to plus, ne mínus. Už jen proto, že pokud potřebujete někoho, kdo by vám půjčil rameno, určitě zavoláte Ryby. Koneckonců, nikdo jiný nemá takové obětavost.

6. Dokážou normálně myslet, jen když jsou sami.
Pokud se Ryby zamknou v místnosti alespoň na hodinu, pravděpodobně využijí čas k tomu, aby porozuměli sami sobě a vypracovali nový plán na dobytí světa. V tom je jejich zvláštnost: pokud jsou ve společnosti, jsou vždy zaneprázdněni ostatními a žijí si vlastní život na „autopilotu“.

7. Jsou to introverti
Ryby se snaží obklopit novými lidmi, ale téměř nikdy nevědí, jak ze známých udělat přátele. Mohou si položit mnoho otázek o vašem životě. Jsou opravdu zvědaví a bolestiví, když se jim neodhalíte.

8. Jsou přáteli se všemi
Ryby jsou ideálními obhájci. Přinejmenším vždy nabádají „nesoudit ostatní lidi, dokud se neprokáže jejich vina“. Ano, a večírky Ryby jsou vždy zábavné, ale ne pro každého: vždy se jich účastní lidé ze všech oblastí života.

9. Ryby jsou citlivé a emocionální
Buďte opatrní, když se rozhodnete říci Rybám, že příliš mluví. Váš přítel může být uraženější, než si myslíte.

Ryby jsou velmi citlivé a mohou být kdykoli rozrušené nebo rozrušené. Zamyslete se, než jim ublížíte.
Pokud ale sami prožíváte stres, pak o tom možná svému příteli Rybě ani neřeknete. Už ví všechno.

10. Ryby milují vzory

Dávají přednost tomu, aby žili několik životů v jednom, a proto je při pokusu o různé role normální a přirozené. Nevyčítejte jim duplicitu.

Zdroj.esoteric