Dům, kde žila celá rodina, byl ve strašném stavu. Uvnitř to byl nepořádek. Všude to bylo špinavé. Každé z dětí mělo status domácího vzdělávání, takže si nikdo nevšiml, jak jsou zanedbávané.

dítě6

Děsivé fotografie a videa uzřely den poté, co je přítel ženy našel náhodou v počítači. Bohužel soudní proces s nevlastní matkou již skončil, takže proti ní nemohly být použity tyto důkazy, ale 46letý otec trest dosud neslyšel.

dítě7

Ani po Adrianově smrti jeho rodiče jeho pohřeb nezajistili. Když devítiletý chlapec nakonec zemřel, jeho otec koupil prasata, aby se toho těla nenápadně zbavil. Pozůstatky byly nalezeny až o rok později (prokázáno až po testování DNA) poblíž stodoly, kdy byla přivolána policie kvůli poruše.

dítě8

Žádný z ostatních členů rodiny neměl právo vidět Adriana. Otec a nevlastní matka udělali vše, co bylo v jejich silách, aby chlapce udrželi daleko od kohokoli jiného.

dítě9

Když vyšla najevo pravda, manželství začalo házet obvinění a snažilo se, aby se ten druhý stal „vinnějším“. Adrianova nevlastní matka byla odsouzena na doživotí s možností podmínečného propuštění po 25 letech a 5 let a 8 měsíců odnětí svobody v souvislosti se dvěma dalšími případy zneužívání dětí. Otec chlapce stále čeká na soud.

dítě10

Prokurátor, který se případem zabýval, připustil, že se jednalo o nejstrašnější zločin, se kterým se během své 27leté kariéry setkal.

Zdroj:Dailymail