2_výsledek
3_výsledek
4_výsledek
5_výsledek
6_výsledek
7_výsledek
8_výsledek
9_výsledek
10_výsledek
11_výsledek
12_výsledek
13_výsledek
14_výsledek
15_výsledek
16_výsledek
17_výsledek
18_výsledek
19_výsledek
20_výsledek
21_výsledek
22_výsledek

Nejprve jste museli najít vchod do žaláře. Nebylo to těžké – byl sto metrů od periskopů mezi jehličnany.Takto vypadá skrytý vchod zevnitř.Před kluky nebylo nic jiného než opuštěný bunkr. První byl zarážející – dlouhé úzké chodby jako pracovní neschopnost, které nevidí konec.Stěny jsou pokryty graffiti nahoru a dolů.Tašky z místního supermarketu jsou důkazem nedávných návštěv.Těžké železné dveře nikam nevedou.Jak vidíte, na dveřích se chlubí naše rodná azbuka.Šipka směřující k východu číslo 2.Nekonečná chodba dveří, umístěná přísně jeden po druhém.Některá graffiti jsou děsivá. Například tento: „Ahoj Satane, miluji tě.“Další exkurze do opuštěného bunkru vedla do zaplavených chodeb.V tomto křídle bunkru jsou také zaplaveny místnosti. Kluci se zajímali o červenou ventilační trubku hned vedle dveří a kam mohla vést.Hromada odpadu, z dálky připomínající sedícího člověka.Ve zdi v jedné ze sálů byla nalezena rukavice.

Neuvěřitelný objev, pokud jde o mě! Jak vidíte, na světě je stále mnoho tajemství, která je třeba vyřešit. Možná budete dalším objevitelem něčeho velkolepého!

Jako virtuální prohlídka podzemního bunkru v Německu? Pak tyto fotky sdílejte se svými přáteli – je to velmi informativní.

Zdroj:izrael.one