VLASTNOSTI TESTU PSYCHO

Pokud máte nejvíce odpovědí pod „a“:

Pro vás jsou největší životní výzvy v druhých lidech a ve vztazích s nimi; svým jednáním, chováním a jednáním.

Pohání vás velká vášeň, impuls založený na smyslnosti, smyslnosti, doteku, hédonismu, rozkoši. Bez ohledu na to, jak silně působíte (psychicky nebo fyzicky), v podstatě se bez druhých neobejdete.

Usilujete o extrémy, umožňujete druhým, aby vás udělali šťastnými, ale také zklamali a zranili.

Pro vás nemá zkušenostní faktor žádný významný dopad, máte tendenci opakovat principy stejných chyb (karmy nebo?) v nových nebo podobných situacích, stejně jako s novými lidmi.

Někdy procházíte „tenkou linií“ mezi radostí a smutkem, štěstím a neštěstím, kreativními a destruktivními instinkty… jako ve hrách bez hranic je pro vás důležité se posunout a jít životem dál.

Ve své podstatě jste slabší, než se prezentujete svému okolí a než si ostatní myslí.

Někdy se nemůžete zastavit v kritickém okamžiku.

Máte výrazný sklon k fixacím. Fixace jsou tendence uchovávat vzorce chování, emocí a myšlenek, které lidé používali ve svých předchozích životech.

Pokud máte nejvíce odpovědí pod „b“:

Máte vyslovenou potřebu prozkoumávat svět kolem sebe, ale především uspokojit své vlastní touhy.

Když dosáhnete svých cílů a uspokojíte své široké choutky, pak mohou být spokojeni i ostatní. Sdílíte potěšení, radost a štěstí s ostatními, ale na oplátku očekáváte nějaké zvláštní potěšení, uznání nebo „odměnu“.

Jste velmi vytrvalí ve svých záměrech a téměř vždy najdete způsob nebo ospravedlnění, jak dosáhnout svých cílů. Pokud jste zklamaní, smutní nebo zranění, hledejte způsob, jak rychle „vykompenzovat ztrátu“ a potlačit svou slabost.

Zkušenost na vás působí velmi poučně, ale někdy se můžete nové výzvě poddat kvůli skryté slabosti.

V podstatě jste silnější, než se svému okolí prezentujete a než si ostatní myslí.

Ale potřebujete, aby se ostatní v kritickém okamžiku zastavili. Máte výrazný sklon k různým sublimacím (sublimace jsou přeměnou impulzů, jako je sex, hněv nebo jakékoli jiné, které jsou v té době takto označeny, na společensky přijatelné, produktivní akce). Cílem tohoto obranného mechanismu je překonat syrové nutkání a agresivní pudy.

Na rozdíl od jiných obranných mechanismů zde potlačené a zapomenuté touhy nezůstávají neustále potlačovány, ale jsou vyjádřeny prostřednictvím společensky přijatelných cílů a motivů, které jsou prospěšné jak pro jednotlivce, tak pro společnost. Např silný agresivní motiv lze sublimovat do sportovně-soutěžního ducha a dosáhnout špičkových sportovních výsledků. Umělecká díla, tanec, humor jsou také příklady sublimovaných pudových impulsů.

Pokud máte nejvíce odpovědí pod „c“:

Víte, jak zaujmout nebo zanechat dojem, na první pohled nebo neobvyklým stylem chování a originalitou.

Lákají vás neobvyklé situace, větší extrémy, občas chcete překračovat pravidla nebo „stanovené limity“.

Nevědomě se řídíte zásadou: když je to dobré pro vás – je to dobré pro ostatní, když je to špatné pro vás – je to pro ostatní ještě horší. Máte obrovskou energii, ale není snadné ovládat tuto oscilující sílu.

Pozitivní impuls vytváří příležitost k radosti, potěšení a štěstí, ale váš vnitřní impuls ke změně je silnější než potřeba se usadit.

Když jste zklamaní, smutní nebo zranění, uděláte vše pro to, abyste nepohodlí „odstranili“.

Učíte se ze svých chyb a víte, jak zvětšit realitu nebo svět kolem sebe. Přerušení, prominutí a sankce jsou cenou, kterou platíte nebo účtujete za různá opomenutí.

Ve své podstatě jste slabší, než se prezentujete svému okolí a než si ostatní myslí.

Vaší velkou slabinou je, že nevíte, jak v kritické chvíli zastavit.

Máte sklony k různým obsesím.

Pokud máte nejvíce odpovědí pod „d“:

Kladete důraz na velkou představivost a emocionalitu, ale právě tato hluboká emocionalita (přecitlivělost) je vaší největší a nejslabší stránkou. Pokud svou energii směřujete k afirmaci a spokojenosti, pokud vás doprovází harmonický vztah s ostatními – jste nekonečným zdrojem radosti.

Pokud ale zažijete zklamání, bolest a utrpení, odvrátíte se od ostatních a stanete se náchylnými k (sebe)trestání a autistickým výkonům.

Bez ohledu na to, jak jste „závislí“ na druhých, snažíte se hluboko v sobě plně rozvinout svou osobnost a naplnit své potřeby „dokonalosti“.

V podstatě jste silnější, než se svému okolí prezentujete a než si ostatní myslí.

Máte velký pud sebezáchovy, dokážete předvídat nebezpečí nebo potíže, i když se ocitnete v nepříjemné situaci – to proto, že sami „hledáte“ novou výzvu, zkušenost nebo něco „nemožného“.

Víte, jak zastavit v kritickém okamžiku, ale pokud chcete, víte, jak zastavit ostatní.

Máte výrazný sklon k velkým fantaziím.

Zdroj.esoteric