Motýl číslo 2 – Harmonický a mírumilovný
Vážíte si klidu, míru a harmonie, velmi těžko se snažíte vyhnout se jakémukoli, i nejmenšímu konfliktu. Váš život je zcela vyrovnaný, chápete, že se skládá z černých a bílých pruhů, a také, že v každé situaci, které čelíte, musíte mít širší vidění.
Nic pro vás není důležitější než udržení této rovnováhy, protože vaše úrovně úzkosti jsou poměrně vysoké. Vyzařujete mír a vytváříte pocit klidu se vším, s čím se setkáte.


Motýl č. 3 – Citlivý a s velkým srdcem
Máte srdce ze zlata a neochvějnou touhu a vášeň pomáhat lidem. Často se ocitnete v botách druhé osoby, což vám pomůže hlouběji porozumět jejich stavu. Jste neuvěřitelně citliví. Všechno, co se děje ve vašem životě, vás velmi hluboce zasáhne a učiní z vás velmi čestného a milujícího člověka.


Motýl číslo 4 – nadšený a šťastný
Vidíte svět jako stálý zdroj energie a radosti. Probudíte se každé ráno s úsměvem na tváři, který během dne odmítá vyblednout a zářit stejně jako vy, když na konci dne spíte. Máte rádi vzrušení, vždy hledáte jiné dobrodružství. Nenávidíš nic víc než monotónnost a nuda. Užíváte si svobodu dělat každý den něco nového a jiného, ​​protože chcete vyzkoušet všechno.


Motýl č. 5 – pracovitý a účelný

Když si stanovíte cíl, neexistují žádné překážky pro dosažení tohoto cíle. Nebojíte se tvrdé práce. Mnoho lidí říká, že jste skutečný workoholik, ale pravdou je, že se na sebe cítíte pyšní a co děláte. Máte vážné cíle ve všech oblastech života. Tvrdě na nich pracujete, abyste je dosáhli, dejte vše nejlepší bez odpočinku.

Zdroj:infoniac.ru