2. Vážný a moudrý lev.
Test na ideální typ vašeho muže říká, že potřebujete duchovního, rozumného a dokonce moudrého člověka. Potřebujete v životě klidného a rozumného společníka. Váš člověk se musí neustále posouvat vpřed, rozvíjet a neustále chápat nové aspekty bytí. A vy jste po jeho boku. Oba byste měli být přírodovědci filozofové a zvědaví přírodovědci.


3. Okřídlený lev.
Potřebujete již zavedeného spolehlivého muže, který stojí pevně na nohou. Přesně ví, co chce, a už ve svém životě toho hodně dosáhl. Je pro vás důležité, aby váš muž měl ambiciózní plány a snažil se zaujmout na slunci to nejlepší možné místo. Chcete být jeho múza, jeho inspirace – ten, kdo inspiruje tohoto hrdinu k činům a novým úspěchům.


4. Lev King
Chcete propojit svůj život s osobou, která má status, který již vydělal velké jmění a koupe se v penězích jako sýr v másle. Chcete v něm vidět vládce a krále: někdo, kdo je vždy přesvědčen o své spravedlnosti, odvážně se dívá do budoucnosti a nebojí se břemene moci. Je klidný a sebevědomý ve své královské velikosti.

5. Chránič lva.
Takto vidíte svého ideálního muže – ochránce, který vás zakryje hrudníkem před těžkými životními obtížemi. Měla by to být vaše kamenná zeď, vaše obrana, váš přístav. Musíte být ženatý.


6. Rodinný lev.
Nejdůležitější pro vás je, že váš muž má rodinu ze všech hodnot. Test pro ideální typ vašeho muže říká, že váš životní partner by měl být příkladným otcem a manželem, který může přesunout práci a odmítnout přátele – a to vše kvůli rodině.

Zdroj:brainum.ru