TYP 4
Vyděsila vás paní s nepříliš duchapřítomným výrazem? Pak nemáte sami zájem příliš vnímat svět a navazovat sociální vztahy v něm. Kvůli sociálnímu statusu se střetáváte se spoustou lidí, ale v hloubi duše se cítíte stále osamělí a vztahy, které máte, vás dostatečně nenaplňují. Baví vás činnosti, při kterých si vystačíte sami. Takový odchod do kláštera by nemusel být špatnou volbou právě pro vás.

TYP 5
Podivná dáma s ještě podivnějším účesem vás vyděsila k smrti? Jste prý jasný exhibicionista! Sice se snažíte působit jako rezervovaný, nepříliš společenský člověk, ve skutečnosti byste ale chtěli být rebel, který je rád středem pozornosti. V některých věcech jste extrémista – styl života či volba povolání není ve vašem případě zas tak tradiční.

TYP 6
Pokud vám nedá spát tato neškodná bytost, máte asi problém sami se sebou. Trpíte pocity méněcennosti a nejste schopni docenit jakkoliv své úspěchy. Chválu přijímáte velmi těžce. Na veřejnosti se ale možná snažíte vystupovat jako bezstarostný extrovert, sebevědomý a ctižádostivý.

Pokračování na další straně