Lev

Lidé závidí, jak dovedně můžete díky své vytrvalosti a toleranci vůči stresu dosáhnout všeho, co plánujete. Jste hrdý člověk, který věří, že si zasloužíte to nejlepší.

Panna

Jste velmi rozpačitý, máte dobrý úsudek a nikdy se necítíte zmatení svými pocity. Jste pozorní a máte dobrý cit pro detail. Mnoho lidí vám to závidí.

Váhy

Jste velmi okouzlující a charismatická osobnost, která se bez námahy může spřátelit s kýmkoli. Lidé se vedle vás mohou cítit pohodlně, takže není divu, že chtějí být jako vy.

Štír

Stanovujete cíle, které se zdají nemožné, a nebojíte se jich dosáhnout, protože věříte, že jste toho schopni a nakonec uspějete. Pro mnohé máte inspirativní efekt.

Střelec

Mnoho lidí chce vlastnit vaši pozitivitu a optimistický přístup. Vždy s sebou nosíte dobré vibrace, ať jste kdekoli a jste schopni elektrifikovat lidi. Ve všem můžete vidět dobro.

Kozoroh

Lidé chtějí být jako vy, protože nikdy nenecháte své emoce převzít kontrolu nad vámi. Lidé mohou vždy odpočívat vedle vás. Jste velmi klidný a sebevědomý typ.

Vodnář

Vaše inteligence byla vždy vaší největší silou, kterou jistě znáte. Vaše mysl je vždy ostrá, dobrá v kritickém myšlení a schopná vidět i v těch nejsložitějších kontextech. Není divu, že vám to hodně závidí.

Ryby

Jste kreativní, hluboce zakořenění a vždy víte, jak proměnit své emoce v něco opravdu produktivního a krásného. Jste ten, kdo nejlépe porozumí vašim pocitům a skvěle je využije. To je záviděníhodné.

Zdroj:esoteric