Pokud nemeditujete, nyní máte šanci získat jasnost a sebepoznání pomocí této praxe, která vás povede ke svobodnějšímu, naplněnějšímu a šťastnějšímu životu.

Energie čísla 7 je nezávislá. Je to osobní energie, která leží hluboko v nás. Jakmile si však uvědomíme tento hluboký vnitřní svět, zjistíme, že je to místo, kde se všechny věci fyzické a duchovní spojují a spojují v jedno.

7.7. přináší energii úspěchu, zejména pokud jde o spiritualitu. Když vidíte toto číslo, víte, že děláte správná rozhodnutí a že jdete správným směrem.

7.7. nese energii dělat to, co je nezbytné k dosažení vašeho božského životního účelu. Je to energie vytrvalosti a překonávání překážek a obtíží s grácií, důstojností a nasloucháním vlastní vnitřní moudrosti.

Číslo 7 rezonuje se vším duchovním. Včetně víry a duchovního uvědomění, probuzení, přijetí a osvícení. Číslo 7 rezonuje s kolektivním vědomím, mystikou, náboženstvím a psychickými schopnostmi a nese energii všech duchovních konceptů a praktik.

Honba za poznáním je další významnou energií číslo 7 a rezonuje se vzděláváním, učením, psaním, studiem a porozuměním. Nese také energii porozumění našemu fyzickému světu prostřednictvím vědy, technologie a logiky.

7.7. je připomínkou toho, že při práci na dalším duševním, duchovním a emocionálním rozvoji můžeme a dosáhneme svého božského životního účelu.

Instinktivně máme to, co je potřeba k tomu, abychom věděli, pochopili a realizovali to, co je potřeba ke splnění našeho účelu.

Poselství tohoto dne zní – vězte, že celá duchovní říše vám fandí. Ve tmě svítí světlo, které ani tma nemůže překonat.

Číslo 7 vám připomíná, abyste byli otevření a vědomi si příležitostí, které vám budou předloženy. Jste povoláni sloužit druhým prostřednictvím učení a léčení. Rozvíjení duchovního spojení vám umožní učit ostatní jejich vlastnímu životnímu účelu a dát jim pozitivní příklad, abyste je inspirovali.

Nyní se můžete spojit s duchovní sférou na mnohem vyšší úrovni, což vám bezpochyby pomůže dále rozvíjet vaše vlastní schopnosti a rozhodování.

Naslouchejte své intuici a vnitřní moudrosti, protože vás bude i nadále vést ke všemu, co v životě potřebujete. V tento den je dobré konat dobré skutky. To vám pomůže vyčistit vaši karmu.

Buďte pozitivním příkladem pro ostatní lidi a věřte sami sobě a svým schopnostem.