Vodnáři se vyznačují nezávislostí a schopností vyrovnat se s jakýmikoli obtížemi. Muži oceňují u zástupců tohoto znamení smysl pro humor a originální přístup k životu. Tyto dámy se nebojí inovací a jsou připraveny udělat cokoli kvůli svému milovanému muži.

Ženy Střelce jsou považovány za dobrodruhy a tento stav potvrzují tím, že neustále hledají vzrušení a emoce. Zástupci tohoto znamení nikdy neztrácejí odvahu a najdou řešení i v obtížných situacích. Muži přitahují Střelce svou nepředvídatelností, tajemstvím a energií, která přetéká.

Ti, kteří se narodili ve znamení Lva, jsou obvykle velmi sebevědomé mladé dámy, a to k nim přitahuje muže. Zástupci tohoto znamení jsou velmi ambiciózní a vždy dosahují svých cílů. Žena Lva vždy najde správná slova, která pomohou jejímu muži překonat potíže a jít po kariérním žebříčku.

Štíři jsou vášniví a emotivní. Muži jsou přitahováni touto koulí ohně a lásky. Jsou připraveni podřídit se ženě, se kterou to nikdy není nuda. Zástupci tohoto znamení mají velmi rádi rozmanitost a nenávistnou rutinu. Scorpio Ladies se také neustále rozvíjejí a zkouší něco nového.

Zdroj:esoteric