Na sluchátku uslyšela, že děti jsou na cestě do nemocnice. Ztuhla.

Okamžitě zavolala svému manželovi, ale byla v šoku … Ale o pár hodin dříve bylo všechno v pořádku. V nemocnici lékaři uvedli, že děti jsou ve špatném stavu – horečka, kterou pravděpodobně způsobila bakterie známá jako salmonella.

Tento typ bakterií je přítomen v mnoha potravinách. Josefina byla v šoku, nemohla uvěřit, co se stalo. Po mnoha studiích bylo možné najít příčinu. Ukázalo se, že bakterie byla v jídle, které děti jedly k snídani. Lékaři po rozhovoru s Josefinou zjistili, že při přípravě snídaně používala telefon, což byla pravděpodobně příčina toho, co se stalo.

Ukázalo se, že bakterie byla přenesena z telefonu do jídla pomocí rukou! Na buňkách jsou tisíce bakterií, které mohou mít vážné zdravotní následky!

Josefina byla v šoku. Věděla, že to, co se stalo, je svým způsobem vina. Seděla u postele a prosila o odpuštění. Děti snížily imunitu, takže na ně bakterie snadno zaútočily. Lékaři rychle zakročili, aby zachránili Mari a Augustina … Naštěstí se děti po několika dnech uzdravily.

Nyní žena využívá své zkušenosti k varování ostatních. Myslíte si, že nenápadné zodpovězení telefonu nepovede k ničemu špatnému? Před provedením tohoto kroku si to dvakrát rozmyslete.

Zdroj:grazynkagotuje.pl