Venuše také vstupuje do tance s mladou Lunou a povzbuzují nás, abychom byli autentičtí , sami sebou a používali silnou ženskou energii. Největší vliv má však při novoluní planeta hojnosti Jupiter, která dává energii srdce a dar ji využít k tomu, co potřebujete a chcete.

Abyste v sobě takovou energii probudili, můžete zkusit jednoduché cvičení. Položte si dlaň na srdce, zavřete oči a třikrát se zhluboka nadechněte. Z tohoto místa se zeptejte svého srdce, co právě teď nejvíce potřebuje, a pak důvěřujte pocitu nebo zprávě, která se objeví.

Jupiter jako jedna z nejpozitivnějších planet v kombinaci s mladou Lunou, symbolem nových začátků, přináší optimismus a vybízí k tomu, abychom se na věci, které se v našem životě dějí, dívali pozitivněji.

Ne vše však bude tak harmonické, protože severní znamení Uran přináší napjatou energii a náhlé změny životních situací. Věci, na které jsme se kdysi spoléhali, už nemusí být tak spolehlivé. Chaotická energie je možná, ale uvědomíte si, že cesta změny je dobrá a že někdy stojí za to riskovat.