№2 Obrázek „hruška“

S takovou postavou má žena úzká ramena a hrudník, může existovat malý hrudník, ale boky jsou poměrně masivní a mnohem širší než ramena.

Jste odvážná žena, která ví, co chcete, a má vysokou sebeúctu. Obvykle máte spoustu fanoušků a jste zvyklí dostat to, co chcete. Někdy se chováte docela panovačně, protože jste zvyklí na to, že vás muži poslouchají. V rodině můžete být trochu autoritářský, ale všechno vám je odpuštěno, protože znáte svou hodnotu a umíte se prezentovat.

№3 Tvar „obdélník“

O takové postavě se říká, že je „chlapecká“. Ramena a boky jsou stejné, pas není příliš výrazný, hrudník je obvykle malý.

Zkouška charakteru říká, že taková postava patří ženě, která může s kýmkoli najít společný jazyk. Ale zároveň jste docela konzervativní, nemáte opravdu rádi změny, někdy kvůli svému vzhledu opustíte komplex. Existují dvě varianty chování – buď jste plachá myš, nebo divoška, ​​která se o veřejné mínění vůbec nestará.

№4 Číslo „jablko“

S postavou tohoto typu má žena poměrně výrazné bříško.

Taková žena je od přírody velmi veselá, pozitivní a se zářivým temperamentem. Jsi jako věčně hořící oheň. Společenský, usměvavý, máte mnoho přátel, vyzařujete pozitivní energii, jste aktivní a každý den žijete jako poslední. Obvykle vytvoříte velmi silnou rodinu.

№5 Obrázek „přesýpací hodiny“

Tento údaj je považován za nejvíce ženský. U tohoto typu jsou hrudník a pas poměrně objemné a mají stejný objem, zatímco pas je tenký a výrazný.

Jste skutečná žena. Jemný, láskyplný, vášnivý a velmi ženský. Můžete být flexibilní a poháněni, nebo můžete být silní a neotřesitelní. Ve všem hledáte prostředník. Obvykle se ocitnete v práci, ale zároveň zůstanete úžasnou matkou, manželkou a milenkou. Zkouška charakteru říká, že jste zajímavá dáma, kterou lze považovat za prakticky dokonalou.

Zdroj.esoteric