# 2. Svoji lásku najdete 14. listopadu 2020!
Gratulujeme! Brzy se pro vás hodně změní, budete mít nový romantický vztah. Tato osoba se bude zcela lišit od všech vašich předchozích partnerů, bude pro vás stejný!
A i když vás budou mučit vágní pochybnosti o jeho vážných úmyslech, vše nakonec vyřeší sám. A tato vzrušení vás už nebudou trápit. Čeká na vás úplně nový život a je plný něhy, lásky a porozumění!

# 3 Na vás čekají velké změny v osobním životě 21. ledna 2021!
Tyto změny nemusí nutně znamenat přerušení současného vztahu, ale je možné, že to, co vás v poslední době trápilo, bude nakonec vyřešeno ve váš prospěch. Budete čelit důležité volbě: ukončete tento vztah nebo se pokuste dát mu nový život.
Hodně záleží na vašem rozhodnutí, a to se týká nejen vašeho osudu, ale také budoucnosti vašeho partnera. Mysli tvrdě, uzdravení je jediná správná volba!


Č. 4 na vás čeká nezapomenutelné setkání 16. prosince 2020!
Setkáte se s osobou, kterou jste dlouho neviděli, ale je pro vás něčím drahý. Z nějakého důvodu se vaše cesty před dlouhou dobou rozcházely, ale duchovní blízkost nezmizela, ve vás celou dobu jen spala. Když se navzájem uvidíte, budete hodně rozumět a možná budete chtít vrátit minulé roky. Možná to opravdu dokážete …

Zdroj:zerkalo.cc