KOZOROH

Jste znamením zvěrokruhu velké duše, ale také někým, kdo ví, jak se ke své škodě špatně rozhodovat. Samozřejmě jako všichni ostatní chcete ve svém životě štěstí a víte, že o to štěstí bojujete. Jste někdo, kdo nemá vždy štěstí, ale to neznamená, že se vzdáte svých snů. Máte velké cíle, kterých chcete dosáhnout.

Obchodní štěstí je pro vás proto velmi důležité, a proto se snažíte dosáhnout co nejvíce. V nadcházejícím období budete mít velkou šanci uskutečnit velký podnikatelský sen. Budou vás ale mučit pochybnosti, které vás dovedou k velké chybě. Jsou před vámi události, které vám později dokážou, že to byla vaše životní šance na velké štěstí.

Té šance bohužel nevyužijete, a proto toho budete hodně litovat. Před vámi je velký smutek, který vám zlomí srdce, protože zjistíte, že to byla příležitost, kterou v životě často nedostáváte.

Uděláte chybu kvůli pochybnostem, které budete mít, ale ukáže se, že byste tyto pochybnosti mít neměli. Před vámi je smutek, který všechno změní a zlomí vám srdce. Budete hodně činit pokání, ale nebudete moci vrátit čas.