1. váhy

Váhy – dvojí znamení. Na jedné straně se jim líbí, když všechno kolem nich vypadá krásně. Na druhé straně nejsou ti, kteří by se dobrovolně pouštěli do úklidu, protože během toho musí vypořádávat s nečistotami. Mnohem snadněji by bylo přesunout povinnost úklidu na někoho jiného.

  1. Kozoroh

Kozorozi umyjí a utřou jen to, co je viditelné. Pokud se podíváte do jejich pokoje, můžete tam najít vše na svého místě v relativně čistém stavu. Co ale spíž? Nebo takový noční stolek? Je vysoce pravděpodobné, že tam objevíte ložiska nepořádku různého druhu.

Podobně jako s oblečením, zevnějšek Kozoroha vypadá naprosto dokonale. Avšak v kapsách či peněženkách budou mít nepořádek a nohy zdobené děravými ponožkami.

Nepořádné znamení zvěrokruhu možná nemají rádi úklid, ale kompenzují to pozitivními vlastnostmi, díky kterým jim dokážete odpustit i zvyk žít v nepořádku.

Pokud se s tím nedokážete smířit, máme pro vás uklidňující zprávu: i ty nejnepořádnější znamení zvěrokruhu jsou připraveny na převýchovu. Vliv planet na člověka je poměrně velký, ale vliv lidí na člověka může být ještě efektivnější. Mluvte o tom s vaším drahým, pokud mu na vás záleží, bude se to snažit zlepšit i navzdory všem hvězdám ve vesmíru.

Pokud jde o nejčistnější znamení zvěrokruhu, za hlavního představitele řádu se považuje Vodnář. Můžete se od něj naučit, jak si uspořádat svůj životní prostor, vězte, že tento úkol zvládne lépe než kdokoliv jiný!

Zdroj:mysmezeny.sk