U některých z nás se energie dvojité devítky aktivované portálem může projevit v konečné podobě, například když uzavřeme část svého života, která již neslouží naší duši, nebo když dokončíme projekt, na němž jsme dlouho pracovali. A to vyžaduje neustálé úsilí a práci, do které investujeme energii. Energie portálu 9:9 zároveň zostřuje naše smysly, takže když nás něco trápí nebo čelíme určité situaci, máme možnost vidět problém z jiné perspektivy, což nám umožní lépe vidět řešení.

Na duchovní úrovni má otevření kosmického portálu 9. září neuvěřitelný význam; uzavření jednoho cyklu, aby se uvolnil prostor pro další, ukončení a uzdravení dokončeného znovuzrození má na nás všechny silný vliv. Když dovolíme portálu 9:9, aby se aktivoval, a sladíme se s jeho energií, můžeme svobodně využít svou neuvěřitelnou kreativitu a mimořádnou intuici, které nám pomohou najít odpovědi, jež hledáme, naplno prožít božskou jiskru v nás a maximálně využít svůj potenciál.

Můžeme v sobě probudit to nejlepší. Kolem 9. září proto budeme moci uvést v život mnoho skvělých nápadů a získat mimořádnou inspiraci, která se projeví v nalezení inovativních řešení naléhavých problémů, jako by nás vedla Prozřetelnost.

Portál 9:9 také přináší karmické očištění a urychlení, urychluje náš osud a poskytuje přístup k univerzální harmonii. Proto je kolem 9. září důležité nahlédnout hluboko do srdce a sladit se se všemi sny a cíli, které jsou skutečně v souladu s duší. Tato kosmická energie také urychluje věci a touhy, které v sobě chováme nebo se jich snažíme dosáhnout. V tomto období je však třeba věnovat pozornost svým myšlenkám, slovům a činům.

Vraťte se ke svým počátkům nebo do svých nejkrásnějších a nejplodnějších časů, kdy jste byli plní inspirace a pozitivity. Uvažujte pouze o těch rozhodnutích, která jsou v souladu s vaší vnitřní pravdou a která probouzejí dobro ve vás i ve vašem okolí. Uvědomte si lépe, co cítíte, co si myslíte a co děláte, opusťte vzpomínky a věci, které vás nenaplňují pozitivní energií, a od nynějška udělejte místo tomu, co máte skutečně rádi.