Jaké to je randit s hvězdným mužem Ryb?

Muž Ryby je naprosto romantický, citlivý, cítí se s tou ženou. Muž Ryby je dokonalým znamením zvěrokruhu pro ženy, které si stěžují, že muži nejsou dostatečně citliví; tento muž je. Nicméně  , má představu o románku, který je již zcela nereálné a láska prochází , když si uvědomí, že dokonalá žena neexistuje. Tento muž žije ve světě snů a potřebuje ženu, aby ho udržel na zemi.

Vždy se zdá, že si vyberete špatnou ženu nebo někoho, kdo nemůže být její, jako vdaná žena, a v takovém případě se nemusíte bát, že byste byli příliš citově vázáni. Potřebujete ženu, která by ji vedla, ale jen jemně.

Musíte mu pomoci odvrátit ho od špatných návyků a myšlenek. Muž Ryb potřebuje něhu, velkorysost a péči;  postarej se o něj a na oplátku ti udělá totéž. Emocionální vztah je silný, ale jemný pro ženy.

Jak přilákáte Ryby?

Mluvte o spiritualismu, okultismu, astrologii, všem mimo skutečný svět. Při dobré konverzaci se mohou snadno ztratit . Mohou je přitahovat lidé, kteří mají mnoho problémů a zoufale potřebují pomoc, škodí více než dobře.

Pisces nicméně nabízí, že vše napraví, ale nenechte je převzít všechny vaše problémy, protože ve vaší situaci ztratí svou identitu. Potřebují silného a pozitivního partnera , aby i oni byli silní. Ryby milují dobrodružství, nové situace a společenské události a jsou připraveny jít téměř do všeho, co navrhnete.

Smějte se jim, jsou často melancholičtí a udělají na ně dojem, pokud je někdo schopen je rozesmát. Nejsou to někteří konzervativní lidé, takže se nebojte s nimi mluvit o trapných nebo divných věcech, řekněte jim divné vtipy, tím na ně uděláte dojem.

Můžete je snadno sundat lichotkami z nohou , pochválit je a všemožně jim říct, jak moc je obdivujete. Buďte jemní, velkorysí a zdvořilí, postarejte se, aby se cítili dobře a dobře, a pak vše půjde hladce.

Ryby a nezávislost

Ryby potřebují jako příklad ve svém životě dominantního partnera, jinak velmi snadno spadnou do jámy sebelítosti a sebezničení.

Když jsou nezávislí a životní události inspirují, jejich kreativita září, ale nejsou schopni zůstat dlouho sami, než začnou snít ve svém imaginárním  světě plném šťastných lidí a skončí šťastným koncem.  Potřebují další lidi, aby je udrželi dvě stopy na zemi a na správné cestě.

Ryby a přátelství

Ryby spěchají, aby pomohly svým přátelům . Jsou extrémně citliví a loajální. Berou na sebe problém svých přátel a trpí s nimi.

To je pro Ryby slabá stránka, ale každý, kdo je přítelem tohoto znamení zvěrokruhu, by měl vědět, že i když přitahují lidi s vážným problémem, kteří zoufale potřebují pomoc, ve skutečnosti působí více škody než užitku.  Zatímco Ryby nabízejí, že vše napraví, nenechte je převzít všechny vaše problémy, protože v této situaci ztratí svou identitu.

Potřebují silné a pozitivní přátele, aby byli také silní. Ryby milují dobrodružství, nové situace a společenské události. Přítel Pisces má vždy na skladě něco vzrušujícího, můžete s nimi být ve velmi úplném a dlouhodobém přátelství.

Ryby nemají rádi vedoucí pozici ani být velkým podnikatelem, protože jsou příliš citlivé, chybí jim sebekázeň a sebevědomí, které jsou pro takové situace zapotřebí. To, v čem jsou dobří, je psaní, herectví, poezie nebo hudba.

Ryby jsou dobré v čemkoli, co pohne strunami srdce a co je mystické nebo duchovní. Jsou velmi kreativní a mohou svými kreativními schopnostmi  a porozuměním inspirovat ostatní lidi.

Bohužel, většina lidí se znamením ryby bere své životy snadno a nikdy nedosáhnou úrovně slávy, které by mohli dosáhnout, musí o sobě přestat pochybovat, protože mohou být  dobrými vzory a vůdci pro ostatní, kteří k nim vzhlížejí.

Ryby a temperament

Osobnost Ryb je obtížně popsatelná, velmi záhadná a nepolapitelná. Jsou formováni svým prostředím, začleňují do sebe své zkušenosti a své prostředí. Jsou nesmírně soucitní a cítí bolest druhých.

Pokud je na světě něco špatného, ​​co se jich také dotkne, hluboce se to dotkne, vezme si je k srdci a mají z toho extrémní pocity. Pokud jsou šťastní, jsou úžasně, a pokud jsou smutní, jsou velmi pod sebou.

Ryba hluboko uvnitř

Ryby mají buď intuitivní a psychické schopnosti,  které jsou silnější než jiné konstelace.

Důvěřují své intuici, a pokud tomu tak není, rychle se jí naučí důvěřovat, protože si uvědomují, že jejich domněnky jsou obvykle správné. Jejich ztráta je způsobena jejich citlivostí a neschopností odmítat ostatní. Nelíbí se jim odmítnutí a snaží se jednat s ostatními tak, jak chtějí, aby se ostatní chovali k nim, takže málokdy řeknou někomu ne ze strachu, že urazí city této osoby.

Pomáhají s problémy jiného člověka a jsou rádi, že tak činí,  protože když přinášejí ostatním radost, také se díky nim cítí dobře.  Ryby jsou znamení zvěrokruhu sebezničení. Lidé, kteří se narodili v tomto znamení zvěrokruhu, nejsou citliví na smůlu a nešťastné události, přivádějí je k sobě tím, že jsou příliš shovívaví, líní a volí špatného partnera a přátele. Chtějí, aby lidé ve svém životě míchali své emoce, protože jim to pomáhá procvičovat emoční stabilitu.

Vnitřní konflikt Ryb je dán extrémem jejich temperamentu a konfliktních emocí. Pokouší se určit své místo ve skutečném světě, zatímco duchovní svět zakrývá jejich vizi, snaží se uniknout situaci nebo se jí vyhnout, místo aby jí čelili. Neustálým bojem Ryb je  naučit se pozitivně a produktivně využívat své síly a představivost  a soutěžit o emoční stabilitu, nedávat nikomu své city, pomáhat si.

Klíčová slova pro silné stránky ryb:

  • Soucitný
  • Adaptivní
  • Přijatelný
  • Vyhrazeno
  • Nápaditý

Klíčová slova rybí slabosti:

  • Příliš citlivý
  • Neurčitý
  • Sebelítost
  • Líný
  • Útěk z reality

zdroj:esoteric