2. Barva očí:
Vědci z Tromsøskej univerzity v Norsku tvrdí, že modroocí muži upřednostňují modrooké ženy. Podle vědců je to proto, že barva očí budoucího dítěte pomáhá pochopit, zda je partner ta správná volba.

Muži s hnědými nebo zelenými očima nemají tendenci upřednostňovat modrooké ženy. Samozřejmě, že preference modrookých mužů se zdají být logické. Ale ve skutečnosti, i když oba rodiče mají modré oči, mohou mít dítě s hnědýma očima.

3.Vzrůst:
Je všeobecně známo, že muži si hledají k sobě nižší partnerku. Muž odjakživa má představovat toho silnějšího a mohutnějšího. Je to dáno už od přírody. Vysocí muži chtějí partnerky, které jsou od nich i o 20cm níže. Přesto je mnoho mužů, kteří mají menší vzrůst než je průměr. Zatímco vysocí chlapi se snaží najít menší dívky, ti kratší zase chtějí ženy přibližně stejné výšky.  

4.Výška hlasu:
Vědci zjistili, že muži preferují ženy, které mají vyšší hlas. Ideálním příkladem takového hlasu je Marilyn Monroe, která se stala díky své kráse a hlasu ikonou. Nejméně atraktivním je údajně takzvaný pisklavý hlas, který mají například Kim Kardashian a Ellen Page.

5. Poměr pasu a boků:
Doktorka Cary Fitzgerald, psycholožka z Univerzity v Jižní Karolíně, Beaufort a její kolegové provedli výzkum a přišli na zajímavé zjištění. Mužům se líbí, když má žena ideální poměr pasu a boků. Vypočítat si tento poměr je velmi jednoduché. Stačí, když si změříte obvod pasu, boků a následně dané čísla vydělíte. Ideály poměr by se měl pohybovat kolem čísla 0,7.

Nezapomínejte však, že každý muž je jiný a vy musíte najít ten správný trik konkrétně pro toho svého.  

Zdroj:brightside.me