Našel několik dopisů a podivných poznámek. Mezi nimi byl i doporučující dopis do zaměstnání, který se ukázal být falešný, protože byl podepsán neexistující osobou. Poté projel Loriinu fotografii ve všech databázích pro rozpoznávání obličejů, které dokázal najít, ale žádný záznam v trestním rejstříku nenašel. Začal ji tedy podezřívat, že od někoho utekla a změnila si identitu.

Genealožka paní Fitzpatricková však našla další stopu a kontaktovala Vellinga. Domnívala se, že by Lori mohla být příbuzná s rodinou Cassidyových ve Filadelfii v Pensylvánii. Velling odletěl do Filadelfie, aby se s rodinou setkal, a ukázal jim Loriinu fotografii.

Jeden z členů rodiny ji okamžitě poznal. „Panebože, to je Kimberly!“ vykřikl. Podle stop je Kimberly dcerou Deana a Jamese McLeanových. V roce 1986, když jí bylo 18 let, dobrovolně odešla z domova. Než odešla, řekla matce, aby ji nehledala.

Paní McLeanová pohřešování dcery nenahlásila a neviděla ji celých 30 let. Když se dozvěděla o její smrti, byla zcela zdrcená. Podle Kimberleyina bratra Toma byla jeho sestra zasažena rozvodem rodičů a odešla z domova, protože nedokázala vycházet se svým nevlastním otcem. Po odchodu z domova si nějakou dobu říkala Becky Sue Turnerová a později byla až do své smrti ve věku 41 let známá jako Lori Kennedyová.