Blíženec

U blížence má vyhráno žena silně inteligentní, kreativní a vtipná. Jestli že se vám podaří zaujmout muže v blíženci a nepřestanete jej překvapovat a fascinovat, budete pro něj neodolatelná.

Rak

Raci milují nevinnost a oddanost. Pokud nalezne v ženě něco jako raněného ptáčka, kterému musí pomáhat a chránit ho, bude pro něj velmi těžké ubránit se lásce.

Lev

Lvi milují vzrušení a mají obrovskou slabost pro sebejisté ženy. Takové, co mají bezchybný make-up, krásné tělo a neodolatelné vlasy. A nejde jen o vzhled. Blázní po ženě chytré, zábavné a jedním slovem dokonalé.

Panna

Muži v panně mají tendenci zamilovat se do ženy tzv. od vedle – je krásná, svým způsobem podhodnocená, ale velmi inteligentní. Je rozumná, tolerantní, ale není příliš emocionální. Projevy emocí nemají muži v panně rádi.

Váha

Váhy věří v perfektní vztahy a neustále hledají dokonalý protějšek. Pokud takovou partnerku najdou, udělají vše pro to, aby tento vztah prohloubili. Špatnou zprávou je, že nalézt takový protějšek, se kterým je muž váha schopen propojit se emočně a intelektuálně, může být náročné. Milují ženy hezké, zábavné, sebejisté, podporující, inteligentní a oddané. 

Štír

Štíři chtějí být nejlepší, takže je jasné, že mají zájem o to nejlepší. Žena, pro kterou bije jeho srdce, je chystá, sexy, má ráda dobrodružství, je vášnivá a nezávislá.

Pokračování na další straně