„S pomocí Alláha budeme zotročovat ženy i nadále. Podle islámského práva budou rozděleny mezi válečníků, „ upozorňují. Děsivé vzpomínky na krvavé zacházení s těmi, kteří se nepodvolí, nenechávají místních klidně spát. Amin Fadžar utekl z okupovaného území do nedalekého Turecka na poslední chvíli. „Viděl jsem desítky, možná stovky těl s odříznutou hlavou. Viděl jsem obličeje bez očí, s vyřezanými jazyky, „ mrazivě popisuje kruté činy džihádistů.

Ti v současnosti stále obléhají město Koban jen kilometr od turecké hranice, kterou hlídají stovky tanků a po uši ozbrojených vojáků. Útěk z města není jednoduchý, většina své obydlí opustila už v uplynulých dnech. OSN vydala varování, že pokud Koban padne, Islámský stát nemilosrdně zmasakrovaný.

Nostradamus měl pravdu ?!

Krize na východní Ukrajině, spory USA a Evropy s Putinovým Ruskem a nejnovější i nevýslovných řádění teroristů z Islámského státu vzbuzují pochybnosti o mírovém uspořádání zemí.

Milovníci konspiračních teorií nyní přišli s objevem, že o všem věděl už před šesti staletími prorok Nostradamus. Obrovský konflikt se podle něj začne pro náboženství a souboj několika kultur. „Převaha západní kultury končí, východ energicky sáhne po moci,“ psal Nostradamus.

Zdroj:Cas.sk