Vojenská hrozba z východu

Wanga předpověděl, že v roce 2022 dojde v Evropě k vyostření náboženského konfliktu. Bulhar, který žil ve 20. století, nazval Evropu Starým světem a nemohl přesně vědět, jakou cestou se budou vyvíjet další dějiny. Podle předpovědi Vangy v roce 2022 by se ale Evropa měla připravit na vojenskou invazi muslimů.

Tato předpověď Wanga pro rok 2022 má všechny šance, že bude pravdivá. V roce 2019 dosáhl konflikt mezi věřícími muslimy a Evropany nové úrovně. Důvodem byla další karikatura francouzského listu Charlie Hebdo.

Publikace je známá svými skandálními karikaturami o událostech, náboženství a také historických postavách. Mezi „hrdiny“ publikace byl dokonce i syn francouzského prezidenta Nicolas Sarkozy Jean. Obrazy na muslimská témata však vyvolaly rezonanci. Kvůli jedné takové publikaci zaútočili teroristé v lednu 2015 na redakci deníku. Čtyři zaměstnanci publikace byli zabiti. Noviny však nebyly uzavřeny.

V roce 2020 autoři zveřejnili karikaturu proroka Mohameda. Kresbu v hodině ukázal francouzský učitel, poté byl zabit muslimem. Veřejnost se rozdělila na dva tábory. Někteří věří, že Francouzi potřebují zacházet se svatyněmi jiných lidí s porozuměním. Jiní jsou přesvědčeni, že vražda nemá žádné ospravedlnění. Je vysoce pravděpodobné, že v roce 2022 bude konflikt pokračovat a Vangina předpověď se splní.

pokles USA

Wanga předpověděl, že rok 2022 nebude pro Spojené státy jednoduchý. Věštec věřil, že přijde konec americké dominance ve světě. Bulhar věřil, že místo vůdce zaujme „červený drak“. Navzdory skutečnosti, že červený drak je orientálním symbolem, Rusko se může stát nástupcem Spojených států na světové scéně. Odborníci poznamenávají, že čínská bankovka 100 juanů a pětitisícová bankovka ruských rublů jsou červené.

Nicméně Nebeská říše byla první, kdo „měl“ koronavirus a jako první opustil karanténu. Předtím se o Pekingu mluvilo jako o příkladu hospodářského zázraku. Zemi se podařilo vymanit z chudoby stamiliony lidí a export ze země stonásobně vzrostl. Finančníci neznalí Wangových předpovědí pro rok 2022 naznačují, že Čína se může stát novou ekonomikou č. 1 ve světě po koronaviru.

Přírodní katastrofy

Jednou z nejvíce zklamaných předpovědí Vangy byla její slova o přírodních katastrofách v roce 2021. Věštec věřil, že v tomto období svět nezažije jen vypuknutí epidemií, ale také přírodní katastrofy. Ty budou zahrnovat zemětřesení a záplavy. Jediným klidným místem na Zemi, jak říká Vangino proroctví, bude Rusko.

Vanga předpověděla, že Rusko se stane důležitým účastníkem globální politické arény. Věštec věřil, že Rusko vstane z kolen a převezme vedoucí roli ve světě. Odborníci se domnívají, že se žena mohla jednoduše splést nebo byla její proroctví špatně interpretována. Koneckonců již dříve Wanga předpovídal zánik Evropy v roce 2016 a třetí světovou válku v roce 2010. Tyto „předpovědi“ se naštěstí nenaplnily.

Zdroj: 5-tv.ru